Tijm

Tijm - lekkere en eenvoudige recepten

17 recepten

Ontdek heerlijke recepten uit de categorie Tijm. Probeer vandaag nog een van deze 17 recepten. Reserveer voor de bereiding in de categorie Tijm 20 - 220 minuten. De exacte tijd vindt u bij elk recept afzonderlijk. Bovendien leert u hoeveel porties u kunt maken van de aangegeven hoeveelheid ingrediënten. Als er gesproken wordt over een goed recept, dan denken we meteen aan deze favorieten - Everzwijnbout met Saus, Gemarineerde varkenskoteletten, Gestoofde Wildzwijnrug, Kalf met maïs. Gaat u ze ook proberen?

Mis-Mas
Mis-Mas
Voorvertoning van recept Geroosterde tomaten
Fotogalerij

Geroosterde tomaten

Ik hou van tomaten op alle mogelijke manieren en ik kan ze elke dag per kilo eten. 😁 Deze geroosterde zijn uitstekend en herinneren me in de winter aan warme zomeravonden. En als je gewend bent om eetbare geschenken te geven met Kerstmis, zullen deze geroosterde tomaten zeker gewaardeerd worden door je dierbaren.

Eendenpaté

Lekkere zelfgemaakte paté

Kalf met maïs

Als bijgerecht gebruikte ik pasta.

Rundvlees met paddenstoelen en wijn

Dit is een eenvoudig recept en het vlees met saus is heerlijk.

Oven-geroosterde Kalkoenborst

Dit recept voor oven-geroosterde kalkoenborst is een eenvoudig, klassiek hoofdgerecht voor de feestdagen, dat op smaak is gebracht met rozemarijn, salie en tijm voor het meest sappige en smaakvolle resultaat. Het is glutenvrij en dient 6 personen.

Hertenvleesbraden in saus

Een hartig wildgerecht dat vooral in het koude seizoen goed in de smaak valt. Het hertenvlees wordt gestoofd in een pittige saus en is daardoor bijzonder zacht en sappig. Het gerecht wordt het beste geserveerd met knoedels en rode kool.

Bourgondisch braden stoven

Een heerlijk Bourgondisch gebraden met veel wijn. Dit traditionele recept is perfect voor een gezellig diner of voor speciale gelegenheden. Het gebraden wordt zacht en sappig, terwijl de wijn een diepe, robuuste smaak geeft.

Portwijn saus

Een rijke en smaakvolle portwijn saus, perfect als begeleiding bij geroosterd vlees of wild.

Everzwijnbout met Saus

Een heerlijke everzwijnbout, langzaam geroosterd tot hij zacht en sappig is. Dit robuuste en geruststellende gerecht is perfect voor koude winteravonden en speciale gelegenheden.

Spruitjessoep

Een verwarmende en voedzame spruitjessoep, perfect voor koude winterdagen. Deze soep is een eenvoudige maaltijd bereid met verse spruitjes, aardappelen en blokjes ham.

Gestoofde Wildzwijnrug

Een hartig recept, perfect voor een feestmaaltijd of een zondagsdiner met de familie. De wildzwijnrug wordt zachtjes gestoofd in de oven tot hij mals en sappig is.

Stevige Goulashsoep Oudejaarsavond

Een hartige, kruidige goulashsoep die perfect is om de Oudejaarsavond door te komen of om een kater te bestrijden op Nieuwjaarsdag. Ze is rijk aan aroma's van paprika, tijm, marjolein en laurier en wordt bereid met aardappelen, wortels en natuurlijk rundvlees.

Gemarineerde varkenskoteletten

Lekkere en sappige gemarineerde varkenskoteletten, vooral populair tijdens het BBQ seizoen. Deze gekruide steaks zijn het beste als ze een nacht worden gemarineerd, zodat ze genoeg tijd hebben om alle heerlijke smaken van de marinade te absorberen.

Fazant Recept met Aardappelpuree

Een traditioneel herfstgerecht, de fazant, wordt in dit recept eenvoudig maar toch elegant bereid. De vogel wordt gevuld met verse kruiden en specerijen en in de oven geroosterd tot hij mals en sappig is.

Eenvoudig bereide rode wijnsaus

Een aromatische, dieprode saus die perfect past bij verschillende vleesgerechten. Deze rode wijnsaus zal zeker de adem van uw gasten wegnemen.

Kalkoen in de oven

Een sappige, perfect gebraden kalkoen is een klassiek hoofdgerecht voor elk feest. Dit heerlijke gerecht van kalkoen of kalkoen, pittig gevuld en geserveerd met elke gewenste bijgerechten, zal uw familie verrassen bij Kerstmis of Nieuwjaar!
ADVERTENTIE