ADVERTENTIE

Bron :: milanfoto from Getty Images

Gemarineerde varkenskoteletten

Lekkere en sappige gemarineerde varkenskoteletten, vooral populair tijdens het BBQ seizoen. Deze gekruide steaks zijn het beste als ze een nacht worden gemarineerd, zodat ze genoeg tijd hebben om alle heerlijke smaken van de marinade te absorberen.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4

Schnitzels

  • 4 Stukken Varkensschnitzels Toegevoegd aan

Marinade

  • 2 kruidnagel knoflook Toegevoegd aan
  • 60 ml Sojasaus Toegevoegd aan
  • 60 ml olijfolie Toegevoegd aan
  • 1 theelepel Gemalen paprika Toegevoegd aan
  • 1 theelepel gemalen zwarte peper Toegevoegd aan
  • 1 theelepel Rozemarijn Toegevoegd aan
  • 1 theelepel Tijm Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

180 min.
1. Stap

Bereid eerst de marinade voor. Voeg de teentjes knoflook, sojasaus, olijfolie, gemalen paprika, gemalen zwarte peper, rozemarijn en tijm toe aan de blender. Mix alles goed.

2. Stap

Was en droog de varkenskoteletten. Leg ze dan in een kom en giet de marinade erover. Laat de koteletten minstens 3 uur marineren, maar het liefst de hele nacht, zodat de marinade in het vlees kan trekken.

3. Stap

Na het marineren verwarm je de grill. Breng de steaks over naar de grill en grill ze ongeveer 5-7 minuten aan beide kanten of totdat ze naar uw smaak klaar zijn. Vergeet niet de steaks tijdens het grillen te draaien.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Gemarineerde varkenskoteletten

Lekkere en sappige gemarineerde varkenskoteletten, vooral populair tijdens het BBQ seizoen. Deze gekruide steaks zijn het beste als ze een nacht worden gemarineerd, zodat ze genoeg tijd hebben om alle heerlijke smaken van de marinade te absorberen.

180
Notulen
4
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Bereid eerst de marinade voor. Voeg de teentjes knoflook, sojasaus, olijfolie, gemalen paprika, gemalen zwarte peper, rozemarijn en tijm toe aan de blender. Mix alles goed.

2. Stap

Was en droog de varkenskoteletten. Leg ze dan in een kom en giet de marinade erover. Laat de koteletten minstens 3 uur marineren, maar het liefst de hele nacht, zodat de marinade in het vlees kan trekken.

3. Stap

Na het marineren verwarm je de grill. Breng de steaks over naar de grill en grill ze ongeveer 5-7 minuten aan beide kanten of totdat ze naar uw smaak klaar zijn. Vergeet niet de steaks tijdens het grillen te draaien.

Ingrediënten
Schnitzels
4 Stukken
Varkensschnitzels
Marinade
2 kruidnagel
knoflook
60 ml
Sojasaus
60 ml
olijfolie
1 theelepel
Gemalen paprika
1 theelepel
gemalen zwarte peper
1 theelepel
Rozemarijn
1 theelepel
Tijm