Varkensvlees

Varkensvlees - lekkere en eenvoudige recepten

14 recepten

Bekijk de lekkerste recepten uit de categorie varkensvlees. Een van deze 14 recepten kan uw nieuwe favoriet worden. Deze recepten uit de categorie varkensvlees kunt u in 20 - 540 minuten maken. Bij elk recept vindt u naast de ingrediënten en de procedure ook de geschatte bereidingstijd en het aantal porties. Als u niet kunt kiezen uit de vele recepten, kijk dan zeker naar deze favoriete en zeer populaire recepten - Gemarineerde varkenskoteletten, Getrokken varkensvlees met saus en geroosterde aardappelschijfjes, Varkensvlees Goulashsoep, Tomatensoep met selderij.

Getrokken varkensvlees met saus en geroosterde aardappelschijfjes

De dag voor het roosteren bereidde ik het vlees voor, waste en droogde het. Ik wreef het vlees in met een beetje mosterd. Ik maakte een marinade van alle ingrediënten en goot deze over het vlees, masseerde het goed in met mijn handen. Ik bedekte het vlees en liet het marineren tot de volgende dag.

Aardappelen met peterselie

Ons favoriete bijgerecht

Huisgemaakte Lečo

Lečo zoals we het thuis bereiden

Varkenssteak met aardappels in boter

Een klassieker waar iedereen van houdt

Varkensreepjes sauteren met champignons en kool

Recept van acteur Vlado Müller, ik heb het vele malen gekookt en het is een favoriet bij ons, een glas wijn erbij en het is hemels eten.

Tomatensoep met selderij

Dieet, gezonde en zeer smaakvolle soep.
Mis-Mas
Mis-Mas
Voorvertoning van recept Vleesballetjes in ui-appelsaus
Fotogalerij

Vleesballetjes in ui-appelsaus

Ik hou heel veel van dit recept vanwege zijn variabiliteit. Je kunt het combineren, hetzij zonder pasta met brood, of alleen pasta met saus, of balletjes met een andere bijgerecht. Oordeel zelf 😉

Gehaktballen van varkensvlees

Een populaire zondagse lunch

Varkensvlees perkelt

Onze favoriete varkensvlees perkelt

Rundvlees met paddenstoelen en wijn

Dit is een eenvoudig recept en het vlees met saus is heerlijk.

Gerookt Geplooid Varkensvlees

Dit gerookt geplooid varkensvlees wordt langzaam en op lage temperatuur gekookt om het super mals te maken, en vervolgens gemengd met een rokerige, pittige saus. Het perfecte gerecht dat het goed doet op elke BBQ feest.

Langzaam gebakken varkensschouder

Dit recept is een van de traditioneelste methoden om varkensvlees te bereiden. Langzame bakken in de oven geeft het vlees de kans om mals en sappig te worden, en verrijkt het met geweldige en pittige smaken. Het vlees is uitstekend te consumeren met saus, aardappelpuree of gegrilde groenten. Als je graag experimenteert met smaken, voeg dan naar eigen smaak andere kruiden toe aan de vleesmarinade.

Gemarineerde varkenskoteletten

Lekkere en sappige gemarineerde varkenskoteletten, vooral populair tijdens het BBQ seizoen. Deze gekruide steaks zijn het beste als ze een nacht worden gemarineerd, zodat ze genoeg tijd hebben om alle heerlijke smaken van de marinade te absorberen.
ADVERTENTIE