ADVERTENTIE

Varkensvlees Goulashsoep

Huisgemaakte goulash

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 800 g schouderham Toegevoegd aan
  • reuzel Toegevoegd aan
  • 2 stuk De Ui Toegevoegd aan
  • 2 teentjes knoflook Toegevoegd aan
  • 4 wortelen Toegevoegd aan
  • 3 Paprika Toegevoegd aan
  • 5 aardappel Toegevoegd aan
  • 150 g spek Toegevoegd aan
  • zout en peper Toegevoegd aan
  • Goulashkruiden Toegevoegd aan
  • chilipeper Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

In een grotere pan bakken we op een beetje vet spek gesneden in kleinere blokjes.

2. Stap

We voegen fijngesneden ui en geperste knoflook toe. Na een tijdje voegen we paprika toe gesneden in kleine blokjes en wortel gesneden in rondjes. We gieten water erover en laten het ongeveer 20 minuten stoven.

3. Stap

Vervolgens voegen we in blokjes gesneden vlees toe aan de groenten, gieten we er water bij zodat het ongeveer 2 cm boven het vlees is en laten we het stoven tot het zacht is. Als het water verdampt, voegen we naar behoefte meer toe. We brengen de goulash op smaak met kruiden, zout en peper.

4. Stap

Voordat we klaar zijn, voegen we blokjes aardappel toe en voegen we nog wat water toe. Laat het ongeveer een half uur koken. Ten slotte verdik ik met geraspte aardappel (zo fijn als voor bryndza dumplings) en laat ik het nog een paar minuten koken. Breng op smaak naar behoefte en voeg wat chili toe als je het wat pittiger wilt hebben.

ADVERTENTIE

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Frommykitchendotcom

Varkensvlees Goulashsoep

Huisgemaakte goulash

60
Notulen
4
Aantal porties
Procedure
1. Stap

In een grotere pan bakken we op een beetje vet spek gesneden in kleinere blokjes.

2. Stap

We voegen fijngesneden ui en geperste knoflook toe. Na een tijdje voegen we paprika toe gesneden in kleine blokjes en wortel gesneden in rondjes. We gieten water erover en laten het ongeveer 20 minuten stoven.

3. Stap

Vervolgens voegen we in blokjes gesneden vlees toe aan de groenten, gieten we er water bij zodat het ongeveer 2 cm boven het vlees is en laten we het stoven tot het zacht is. Als het water verdampt, voegen we naar behoefte meer toe. We brengen de goulash op smaak met kruiden, zout en peper.

4. Stap

Voordat we klaar zijn, voegen we blokjes aardappel toe en voegen we nog wat water toe. Laat het ongeveer een half uur koken. Ten slotte verdik ik met geraspte aardappel (zo fijn als voor bryndza dumplings) en laat ik het nog een paar minuten koken. Breng op smaak naar behoefte en voeg wat chili toe als je het wat pittiger wilt hebben.

Ingrediënten
800 g
schouderham
reuzel
2 stuk
De Ui
2
teentjes knoflook
4
wortelen
3
Paprika
5
aardappel
150 g
spek
zout en peper
Goulashkruiden
chilipeper