ADVERTENTIE
Rundvlees met paddenstoelen en wijn

Rundvlees met paddenstoelen en wijn

Dit is een eenvoudig recept en het vlees met saus is heerlijk.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
6
  • 820 g rundvlees Toegevoegd aan
  • 1 el Gladde speltmeel Toegevoegd aan
  • 1 el reuzel Toegevoegd aan
  • 1 De Ui Toegevoegd aan
  • 800 ml water Toegevoegd aan
  • 115 Tomatenpuree Toegevoegd aan
  • 50 g gedroogde paddenstoelen Toegevoegd aan
  • 8 teentjes knoflook Toegevoegd aan
  • 200 ml rode wijn Toegevoegd aan
  • 30 g Honing Toegevoegd aan
  • gedroogde tijm Toegevoegd aan
  • gedroogde basilicum Toegevoegd aan
  • gemalen zwarte peper Toegevoegd aan
  • Zout Toegevoegd aan
  • Kruiden van 4 kleuren Toegevoegd aan
  • Krab het helemaal Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

120 min.
1. Stap

Snijd het vlees in grotere blokjes, bestrooi het met zout en meel. Goed mengen zodat het vlees bedekt is met meel.

2. Stap

Op het vet bakken we gehakte ui, voeg vlees toe, komijn, tijm, basilicum en laat het sudderen. Zo nodig water toevoegen.

3. Stap

Wanneer het vlees half zacht is, voegen we gewassen gedroogde paddestoelen en geplette knoflook toe.

4. Stap

Als het vlees zacht is, halen we het uit de pot en pureren we de saus goed met een handmixer. We doen het vlees terug in de saus en roeren dit samen, voegen toe naar smaak. We serveren met aardappelen en de saus bestrooid met kaas. Smakelijk eten :)

ADVERTENTIE

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Stanula

Rundvlees met paddenstoelen en wijn

Dit is een eenvoudig recept en het vlees met saus is heerlijk.

120
Notulen
6
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Snijd het vlees in grotere blokjes, bestrooi het met zout en meel. Goed mengen zodat het vlees bedekt is met meel.

2. Stap

Op het vet bakken we gehakte ui, voeg vlees toe, komijn, tijm, basilicum en laat het sudderen. Zo nodig water toevoegen.

3. Stap

Wanneer het vlees half zacht is, voegen we gewassen gedroogde paddestoelen en geplette knoflook toe.

4. Stap

Als het vlees zacht is, halen we het uit de pot en pureren we de saus goed met een handmixer. We doen het vlees terug in de saus en roeren dit samen, voegen toe naar smaak. We serveren met aardappelen en de saus bestrooid met kaas. Smakelijk eten :)

Ingrediënten
820 g
rundvlees
1 el
Gladde speltmeel
1 el
reuzel
1
De Ui
800 ml
water
115
Tomatenpuree
50 g
gedroogde paddenstoelen
8
teentjes knoflook
200 ml
rode wijn
30 g
Honing
gedroogde tijm
gedroogde basilicum
gemalen zwarte peper
Zout
Kruiden van 4 kleuren
Krab het helemaal