Rolade

Rolade - lekkere en eenvoudige recepten

10 recepten

Bekijk de lekkerste recepten uit de categorie Rolade. We hebben een collectie van 10 recepten die uw menu zullen verrijken. Deze recepten uit de categorie Rolade kunt u in 30 - 120 minuten maken. Bij elk recept vindt u naast de ingrediënten en de procedure ook de geschatte bereidingstijd en het aantal porties. Als er gesproken wordt over een goed recept, dan denken we meteen aan deze favorieten - Rolade met mascarpone crème, Rolade zonder bloem, Rundvleesrollen uit de oven, Koffierol zonder meel. Gaat u ze ook proberen?

Cacaorol

Glutenvrije zachte rol

Rolade met mascarpone crème

Een heerlijke romige rolade.

Biscuitrol met aardbeienroom

Een eenvoudige biscuitrol die in 30 minuten klaar is.

Eiwitrol

Een eiwit, of beter gezegd een gerolde pavlova, zal zeker in de smaak vallen bij je smaakpapillen :)

Rolade zonder meel

Rolade met pindakaas en appeljam. Een uitstekende zachte rolade, vol met geweldige ingrediënten en bovendien glutenvrij

Koffierol zonder meel

Ik geniet er altijd van om nieuwe recepten en dessertsmaken te bedenken. Deze keer heb ik koffie toegevoegd om de rol wat bijzonders te geven.

Rolade zonder bloem

Rolades... weer een dankbaar, lekker romig dessert. Bezoekers prijzen het altijd. Dit keer een notenversie met chocoladecrème, ook nog eens glutenvrij.

Rundvleesrollen uit de oven

Een traditioneel Duits gerecht dat je smaakpapillen zal verrukken. Deze rundvleesrollen worden langzaam in de oven gekookt om ervoor te zorgen dat het vlees mals en sappig is, terwijl de vulling doordrenkt is met de aroma's van spek, uien en augurken

Klassieke rundvlees roulades

De rundsrouladen zijn een populaire klassieker uit de Duitse keuken. Dit recept tilt deze klassieker naar een nieuw niveau. Je gaat het geweldig vinden!

Zelfgemaakte savooiekool roulades

Dit traditionele recept voor roulade van savooiekool is een van mijn favoriete gerechten die ik keer op keer maak. De combinatie van de knapperige savooiekool en de smaakvolle gehaktvulling, verpakt in een rijke saus, is gewoonweg onweerstaanbaar. Dit recept vraagt wat tijd en geduld, maar het resultaat is het zeker waard!
ADVERTENTIE