Bron :: Alex Rath for Getty Images
Rundvleesrollen uit de oven
Een traditioneel Duits gerecht dat je smaakpapillen zal verrukken. Deze rundvleesrollen worden langzaam in de oven gekookt om ervoor te zorgen dat het vlees mals en sappig is, terwijl de vulling doordrenkt is met de aroma's van spek, uien en augurken
Ingrediënten
Roulades
- 4 Stukken Runderrollade
- 4 Stukken plakjes bacon
- 4 Stukken Augurken
- 2 Stukken Uien
- 4 lepel Mosterd
- 1 lepel zout
- 1 lepel Peper
Saus
- 500 ml runderbouillon
- 1 lepel tomatenpuree
- 1 lepel Bloem
Laatste folders
Procedure
1. Voor het recept van rundvleesrollen uit de oven, verwarm je je oven voor op 200 graden. Terwijl de oven opwarmt, bereid je de ingrediënten voor. Snijd de uien, spekreepjes en augurken in reepjes en zet ze opzij.
2. Neem je rollades en bestrijk elke kant met mosterd, voordat je ze op smaak brengt met zout en peper. Leg de reepjes spek, uien en augurken op elke rollade en rol ze stevig op. Bevestig elke rollade met keukentouw of rollade-naalden.
3. Plaats uw roulades in een ovenvaste pan en bak ze aan elke kant tot ze bruin zijn. Voeg dan de runderbouillon en de tomatenpuree toe, en besprenkel de roulades met wat meel.
4. Zet de pan in de voorverwarmde oven en laat de rollades 90 minuten sudderen. Draai de rollades elke 30 minuten om, om ervoor te zorgen dat ze aan beide kanten gelijkmatig koken.
5. Haal de pan uit de oven en laat de rundvleesrolletjes een paar minuten rusten voor het serveren. U kunt de rolletjes serveren met aardappelpuree of rode kool. Eet smakelijk!