ADVERTENTIE

Bron :: Alex Rath for Getty Images

Rundvleesrollen uit de oven

Een traditioneel Duits gerecht dat je smaakpapillen zal verrukken. Deze rundvleesrollen worden langzaam in de oven gekookt om ervoor te zorgen dat het vlees mals en sappig is, terwijl de vulling doordrenkt is met de aroma's van spek, uien en augurken

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4

Roulades

  • 4 Stukken Runderrollade Toegevoegd aan
  • 4 Stukken plakjes bacon Toegevoegd aan
  • 4 Stukken Augurken Toegevoegd aan
  • 2 Stukken Uien Toegevoegd aan
  • 4 lepel Mosterd Toegevoegd aan
  • 1 lepel zout Toegevoegd aan
  • 1 lepel Peper Toegevoegd aan

Saus

  • 500 ml runderbouillon Toegevoegd aan
  • 1 lepel tomatenpuree Toegevoegd aan
  • 1 lepel Bloem Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

120 min.
1. Stap

1. Voor het recept van rundvleesrollen uit de oven, verwarm je je oven voor op 200 graden. Terwijl de oven opwarmt, bereid je de ingrediënten voor. Snijd de uien, spekreepjes en augurken in reepjes en zet ze opzij.

2. Stap

2. Neem je rollades en bestrijk elke kant met mosterd, voordat je ze op smaak brengt met zout en peper. Leg de reepjes spek, uien en augurken op elke rollade en rol ze stevig op. Bevestig elke rollade met keukentouw of rollade-naalden.

3. Stap

3. Plaats uw roulades in een ovenvaste pan en bak ze aan elke kant tot ze bruin zijn. Voeg dan de runderbouillon en de tomatenpuree toe, en besprenkel de roulades met wat meel.

4. Stap

4. Zet de pan in de voorverwarmde oven en laat de rollades 90 minuten sudderen. Draai de rollades elke 30 minuten om, om ervoor te zorgen dat ze aan beide kanten gelijkmatig koken.

ADVERTENTIE
5. Stap

5. Haal de pan uit de oven en laat de rundvleesrolletjes een paar minuten rusten voor het serveren. U kunt de rolletjes serveren met aardappelpuree of rode kool. Eet smakelijk!

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Gretarezepte

Rundvleesrollen uit de oven

Een traditioneel Duits gerecht dat je smaakpapillen zal verrukken. Deze rundvleesrollen worden langzaam in de oven gekookt om ervoor te zorgen dat het vlees mals en sappig is, terwijl de vulling doordrenkt is met de aroma's van spek, uien en augurken

120
Notulen
4
Aantal porties
Procedure
1. Stap

1. Voor het recept van rundvleesrollen uit de oven, verwarm je je oven voor op 200 graden. Terwijl de oven opwarmt, bereid je de ingrediënten voor. Snijd de uien, spekreepjes en augurken in reepjes en zet ze opzij.

2. Stap

2. Neem je rollades en bestrijk elke kant met mosterd, voordat je ze op smaak brengt met zout en peper. Leg de reepjes spek, uien en augurken op elke rollade en rol ze stevig op. Bevestig elke rollade met keukentouw of rollade-naalden.

3. Stap

3. Plaats uw roulades in een ovenvaste pan en bak ze aan elke kant tot ze bruin zijn. Voeg dan de runderbouillon en de tomatenpuree toe, en besprenkel de roulades met wat meel.

4. Stap

4. Zet de pan in de voorverwarmde oven en laat de rollades 90 minuten sudderen. Draai de rollades elke 30 minuten om, om ervoor te zorgen dat ze aan beide kanten gelijkmatig koken.

5. Stap

5. Haal de pan uit de oven en laat de rundvleesrolletjes een paar minuten rusten voor het serveren. U kunt de rolletjes serveren met aardappelpuree of rode kool. Eet smakelijk!

Ingrediënten
Roulades
4 Stukken
Runderrollade
4 Stukken
plakjes bacon
4 Stukken
Augurken
2 Stukken
Uien
4 lepel
Mosterd
1 lepel
zout
1 lepel
Peper
Saus
500 ml
runderbouillon
1 lepel
tomatenpuree
1 lepel
Bloem