Rolade zonder meel
Rolade met pindakaas en appeljam. Een uitstekende zachte rolade, vol met geweldige ingrediënten en bovendien glutenvrij
Ingrediënten
Vaak
- 2 stukjes bananen
- 2 stukjes Eieren
- 30 g Eiwit
Vulling
- 250 g kwark fijn
- 100 g Roomkaas
- 30 g Eiwit
- 30 g Pindakaaspoeder
- 1 el Het zoetmiddel dat ik heb gebruikt is dadelsiroop
- 3 el Water melk
- Appel in gelei kaneeljam
Laatste folders
Procedure
We blenden de bananen met een staafmixer. We voegen de dooiers toe en mengen de proteïne erdoor.
We kloppen het eiwit tot stijve pieken en mengen het met de bananenmix. Verspreid het deeg gelijkmatig op een bakplaat bekleed met bakpapier en ingevet met olie. Bakken bij een temperatuur van 180 graden gedurende 10 minuten.
We halen het bakpapier van het gebakken deeg. We rollen het deeg op, wikkelen het in een theedoek en laten het afkoelen.
We mengen alle ingrediënten voor de room, behalve de jam.
Op het afgekoelde deeg smeren we de room. We houden wat voor de top. Aan het begin (waar we gaan rollen) leggen we een strook jam. We rollen het op en besmeren de top met de resterende room.
We kunnen bedekken met chocolade en decoreren naar wens. Zet het in de koelkast om op te stijven.