ADVERTENTIE
Rolade zonder meel

Rolade zonder meel

Rolade met pindakaas en appeljam. Een uitstekende zachte rolade, vol met geweldige ingrediënten en bovendien glutenvrij

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
10

Vaak

  • 2 stukjes bananen Toegevoegd aan
  • 2 stukjes Eieren Toegevoegd aan
  • 30 g Eiwit Toegevoegd aan

Vulling

  • 250 g kwark fijn Toegevoegd aan
  • 100 g Roomkaas Toegevoegd aan
  • 30 g Eiwit Toegevoegd aan
  • 30 g Pindakaaspoeder Toegevoegd aan
  • 1 el Het zoetmiddel dat ik heb gebruikt is dadelsiroop Toegevoegd aan
  • 3 el Water melk Toegevoegd aan
  • Appel in gelei kaneeljam Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

30 min.
1. Stap

We blenden de bananen met een staafmixer. We voegen de dooiers toe en mengen de proteïne erdoor.

2. Stap

We kloppen het eiwit tot stijve pieken en mengen het met de bananenmix. Verspreid het deeg gelijkmatig op een bakplaat bekleed met bakpapier en ingevet met olie. Bakken bij een temperatuur van 180 graden gedurende 10 minuten.

3. Stap

We halen het bakpapier van het gebakken deeg. We rollen het deeg op, wikkelen het in een theedoek en laten het afkoelen.

4. Stap

We mengen alle ingrediënten voor de room, behalve de jam.

ADVERTENTIE
5. Stap

Op het afgekoelde deeg smeren we de room. We houden wat voor de top. Aan het begin (waar we gaan rollen) leggen we een strook jam. We rollen het op en besmeren de top met de resterende room.

6. Stap

We kunnen bedekken met chocolade en decoreren naar wens. Zet het in de koelkast om op te stijven.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image in_inthekitchen

Rolade zonder meel

Rolade met pindakaas en appeljam. Een uitstekende zachte rolade, vol met geweldige ingrediënten en bovendien glutenvrij

30
Notulen
10
Aantal porties
Procedure
1. Stap

We blenden de bananen met een staafmixer. We voegen de dooiers toe en mengen de proteïne erdoor.

2. Stap

We kloppen het eiwit tot stijve pieken en mengen het met de bananenmix. Verspreid het deeg gelijkmatig op een bakplaat bekleed met bakpapier en ingevet met olie. Bakken bij een temperatuur van 180 graden gedurende 10 minuten.

3. Stap

We halen het bakpapier van het gebakken deeg. We rollen het deeg op, wikkelen het in een theedoek en laten het afkoelen.

4. Stap

We mengen alle ingrediënten voor de room, behalve de jam.

5. Stap

Op het afgekoelde deeg smeren we de room. We houden wat voor de top. Aan het begin (waar we gaan rollen) leggen we een strook jam. We rollen het op en besmeren de top met de resterende room.

6. Stap

We kunnen bedekken met chocolade en decoreren naar wens. Zet het in de koelkast om op te stijven.

Ingrediënten
Vaak
2 stukjes
bananen
2 stukjes
Eieren
30 g
Eiwit
Vulling
250 g
kwark fijn
100 g
Roomkaas
30 g
Eiwit
30 g
Pindakaaspoeder
1 el
Het zoetmiddel dat ik heb gebruikt is dadelsiroop
3 el
Water melk
Appel in gelei kaneeljam