ADVERTENTIE
Biscuitrol met aardbeienroom

Biscuitrol met aardbeienroom

Een eenvoudige biscuitrol die in 30 minuten klaar is.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
10

Ingrediënten

  • 5 ei Toegevoegd aan
  • 5 eetlepel gewoon meel Toegevoegd aan
  • suiker Toegevoegd aan
  • 1 eetlepel olie Toegevoegd aan
  • 1 eetlepel water Toegevoegd aan
  • 1 Artikel Vanillepasta Toegevoegd aan
  • 1 citroen (schil) Toegevoegd aan

Crème

  • 1 Dr. Oetker aardbei vulling Toegevoegd aan

Hebzucht

  • 80 ml Slagroom Toegevoegd aan
  • 100 g Warme chocolademelk Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

30 min.
1. Stap

We scheiden de eieren in eiwitten en dooiers. We kloppen de eiwitten op tot schuim met 1PL suiker en een snufje zout. We kloppen de dooiers op met suiker, voegen olie, water, citroenschil, bloem toe en mengen het eiwitschuim er voorzichtig door. We gieten het deeg op een bakplaat met bakpapier, verspreiden het gelijkmatig en bakken het op 180°C, 15min. Na het bakken laten we het een beetje afkoelen en rollen we het nog warm op.

2. Stap

We bereiden de vulling volgens de instructies (ik heb de verhoudingen veranderd en heb 300ml slagroom+200g kwark gebruikt). We verspreiden de room over de rol en rollen deze op.

3. Stap

We bereiden de ganache voor door de slagroom te verwarmen, chocolade toe te voegen en over de rol te gieten. We laten het een paar uur afkoelen.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image maskrtky_od_Katky

Biscuitrol met aardbeienroom

Een eenvoudige biscuitrol die in 30 minuten klaar is.

30
Notulen
10
Aantal porties
Procedure
1. Stap

We scheiden de eieren in eiwitten en dooiers. We kloppen de eiwitten op tot schuim met 1PL suiker en een snufje zout. We kloppen de dooiers op met suiker, voegen olie, water, citroenschil, bloem toe en mengen het eiwitschuim er voorzichtig door. We gieten het deeg op een bakplaat met bakpapier, verspreiden het gelijkmatig en bakken het op 180°C, 15min. Na het bakken laten we het een beetje afkoelen en rollen we het nog warm op.

2. Stap

We bereiden de vulling volgens de instructies (ik heb de verhoudingen veranderd en heb 300ml slagroom+200g kwark gebruikt). We verspreiden de room over de rol en rollen deze op.

3. Stap

We bereiden de ganache voor door de slagroom te verwarmen, chocolade toe te voegen en over de rol te gieten. We laten het een paar uur afkoelen.

Ingrediënten
Ingrediënten
5
ei
5 eetlepel
gewoon meel
suiker
1 eetlepel
olie
1 eetlepel
water
1 Artikel
Vanillepasta
1
citroen (schil)
Crème
1
Dr. Oetker aardbei vulling
Hebzucht
80 ml
Slagroom
100 g
Warme chocolademelk