Biscuitrol met aardbeienroom
Een eenvoudige biscuitrol die in 30 minuten klaar is.
Ingrediënten
Ingrediënten
- 5 ei
- 5 eetlepel gewoon meel
- suiker
- 1 eetlepel olie
- 1 eetlepel water
- 1 Artikel Vanillepasta
- 1 citroen (schil)
Crème
- 1 Dr. Oetker aardbei vulling
Hebzucht
- 80 ml Slagroom
- 100 g Warme chocolademelk
Laatste folders
Procedure
We scheiden de eieren in eiwitten en dooiers. We kloppen de eiwitten op tot schuim met 1PL suiker en een snufje zout. We kloppen de dooiers op met suiker, voegen olie, water, citroenschil, bloem toe en mengen het eiwitschuim er voorzichtig door. We gieten het deeg op een bakplaat met bakpapier, verspreiden het gelijkmatig en bakken het op 180°C, 15min. Na het bakken laten we het een beetje afkoelen en rollen we het nog warm op.
We bereiden de vulling volgens de instructies (ik heb de verhoudingen veranderd en heb 300ml slagroom+200g kwark gebruikt). We verspreiden de room over de rol en rollen deze op.
We bereiden de ganache voor door de slagroom te verwarmen, chocolade toe te voegen en over de rol te gieten. We laten het een paar uur afkoelen.