ADVERTENTIE
Biscuitrol met aardbeienroom

Biscuitrol met aardbeienroom

Een eenvoudige biscuitrol die in 30 minuten klaar is.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
10

Ingrediënten

  • 5 ei Toegevoegd aan
  • 5 eetlepel gewoon meel Toegevoegd aan
  • suiker Toegevoegd aan
  • 1 eetlepel olie Toegevoegd aan
  • 1 eetlepel water Toegevoegd aan
  • 1 Artikel Vanillepasta Toegevoegd aan
  • 1 citroen (schil) Toegevoegd aan

Crème

  • 1 Dr. Oetker aardbei vulling Toegevoegd aan

Hebzucht

  • 80 ml Slagroom Toegevoegd aan
  • 100 g Warme chocolademelk Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

30 min.
1. Stap

We scheiden de eieren in eiwitten en dooiers. We kloppen de eiwitten op tot schuim met 1PL suiker en een snufje zout. We kloppen de dooiers op met suiker, voegen olie, water, citroenschil, bloem toe en mengen het eiwitschuim er voorzichtig door. We gieten het deeg op een bakplaat met bakpapier, verspreiden het gelijkmatig en bakken het op 180°C, 15min. Na het bakken laten we het een beetje afkoelen en rollen we het nog warm op.

2. Stap

We bereiden de vulling volgens de instructies (ik heb de verhoudingen veranderd en heb 300ml slagroom+200g kwark gebruikt). We verspreiden de room over de rol en rollen deze op.

3. Stap

We bereiden de ganache voor door de slagroom te verwarmen, chocolade toe te voegen en over de rol te gieten. We laten het een paar uur afkoelen.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten

Vleesgerechten

438 recepten

Pasta

117 recepten