:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/N9ZynQXeMdilNOcMxFG5/284ef8b02482816e843ce728d64ef3.jpeg)
Het beste gefermenteerde deeg!
Zoals een spinnenweb 🤌🏼 Voor bollen/pizza slakken/kaneel nesten...
Ingrediënten
Zuurdesems
- 150 ml Melk
- 2 el Rietsuiker
- 1 kubus gist
Ingrediënten voor het deeg
- 1 kg speltbloem
- 1 el zout
- 105 g boter
- 100 ml olijfolie
- 350 ml melk
Laatste folders
Procedure
We beginnen met het maken van de gist - 150ml melk + 2 EL ruwe suiker + een blok gist. We wegen de bloem af. We voegen zout, gesmolten boter, olie, de rest van de melk (350ml) toe. Tenslotte voegen we de gist toe. We werken het deeg uit en laten het 40-45 minuten rusten. Vervolgens is het deeg klaar voor verder verwerking (buns/pizza slakken/...).
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Het beste gefermenteerde deeg!
Zoals een spinnenweb 🤌🏼 Voor bollen/pizza slakken/kaneel nesten...
We beginnen met het maken van de gist - 150ml melk + 2 EL ruwe suiker + een blok gist. We wegen de bloem af. We voegen zout, gesmolten boter, olie, de rest van de melk (350ml) toe. Tenslotte voegen we de gist toe. We werken het deeg uit en laten het 40-45 minuten rusten. Vervolgens is het deeg klaar voor verder verwerking (buns/pizza slakken/...).
Hoe heb je dit recept gemaakt?