Gist

Gist - lekkere en eenvoudige recepten

18 recepten

Maak kennis met onze recepten uit de categorie gist – geschikt voor verschillende gelegenheden. We hebben een collectie van 18 recepten die uw menu zullen verrijken. Reserveer voor de bereiding in de categorie gist 30 - 200 minuten. De exacte tijd vindt u bij elk recept afzonderlijk. Bovendien leert u hoeveel porties u kunt maken van de aangegeven hoeveelheid ingrediënten. Als u hulp nodig heeft bij het kiezen, dan raden wij - Ovengebakken Buchty, Zachte gekweekte broodjes met knoflook-kaasvulling, Osie Hniezda, Beste zelfgemaakte pizza aan. Ze behoren tot onze meest gezochte en favoriete recepten. Succes gegarandeerd!

Citroennesten

🍋🍋🍋

Kaasbroodjes

🧀🥯🧀🥯

Gerezen pruimentaart

Met pruimen, kwark en een topping 😋
Cesminaz
Cesminaz
Voorvertoning van recept Nep-ossenworst broodjes
Videorecepten

Nep-ossenworst broodjes

Heerlijk hartig gebak dat op zichzelf lekker is, maar ook goed smaakt als bijgerecht bij soep 🙂

Osie Hniezda

Met dit gistdeeg is het heel prettig werken. Het deeg is zo elastisch als klei.

Het beste gefermenteerde deeg!

Zoals een spinnenweb 🤌🏼 Voor bollen/pizza slakken/kaneel nesten...

Gefermenteerde pannenkoeken

Zacht en luchtig tegelijkertijd
Cesminaz
Cesminaz
Voorvertoning van recept Zachte gekweekte broodjes met knoflook-kaasvulling
Videorecepten

Zachte gekweekte broodjes met knoflook-kaasvulling

Fijn, rijzig deeg gevuld met een verbazingwekkende vulling gemaakt van een combinatie van wilde knoflook en kaas. Wilde knoflook is gezond, smaakvol en veelzijdig in de keuken.

Koekjes zonder rijzen

Dit recept zou ik ZOUT RIJZEND - NIET-RIJZEND BAKKEN noemen, omdat we het onmiddellijk bakken zonder te wachten op het rijzen.

Ovengebakken Buchty

Buchty gevuld met jam en bestrooid met topping.

Gist puddingtaart

Houd je ook van voldoende vulling in taarten en desserts? In dit puddeflechtwerk heb ik niet zuinig gedaan met de vulling.

Hartige taarten van gefermenteerd deeg

Je kent zeker de zoete vlechtbrood. Maar als je meer van hartig houdt, probeer dan deze. Hoewel het gefermenteerd deeg is, is de bereiding niet moeilijk, je hoeft alleen alle ingrediënten te mengen. Bovendien krijg je twee vlechten uit het recept, dus je kunt meteen twee vullingen proberen.

Tarwebrood op gist

Zelfgemaakt tarwebrood op gist. Heel makkelijk klaar te maken en het uiteindelijke resultaat geeft je de smaak en aroma van thuis. Als we zelf brood bakken hebben we volledige controle over wat erin gaat. Gistbrood is de basis van elke keuken.
ADVERTENTIE