ADVERTENTIE
Ovengebakken Buchty

Ovengebakken Buchty

Buchty gevuld met jam en bestrooid met topping.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
10

Ingrediënten

  • 20 g Verse gist Toegevoegd aan
  • 250 ml Warme melk Toegevoegd aan
  • 2 Eieren Toegevoegd aan
  • 500 g Glad meel Toegevoegd aan
  • 50 g Gesmolten boter Toegevoegd aan
  • 50 g Suiker Toegevoegd aan
  • Knijpen Zout Toegevoegd aan

Versiering

  • 20 Gereedschappen Toegevoegd aan
  • 30 g Gladde bloem Toegevoegd aan
  • 15 g Poedersuiker Toegevoegd aan
  • Vulling jam Toegevoegd aan
  • cottage kaas Toegevoegd aan
  • jam Toegevoegd aan
  • CREAM Hazelnoot Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

120 min.
1. Stap

1. We doen warme melk in een houder, voegen gist toe en roeren.

2. Stap

2. Neem 2 lepels van de gezeefde bloem en voeg toe aan het zuurdesem, roer.

3. Stap

3. We nemen een theelepel van de afgewogen suiker en voegen deze toe aan het zure deeg. We laten het zwellen.

4. Stap

4. In de kom doen we bloem, zout, suiker, eieren, gesmolten boter en gist.

5. Stap

5. We mengen het deeg en laten het een uur rijzen.

6. Stap

6. We pijnigen onszelf vaak en verdelen het in 10 delen.

7. Stap

7. We verwerken elk deel tot een platte vorm en plaatsen de vulling in het midden.

8. Stap

8. We maken een bolletje en doen de broodjes in een bakvorm bekleed met bakpapier.

9. Stap

9. Bestrijk met gesmolten boter en bestrooi met de topping (meng alle ingrediënten)

10. Stap

10. Plaats het in de voorverwarmde oven en bak op 180/25-30 minuten naar behoefte tot goudbruin.

11. Stap

Eet smakelijk!😉

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Ontbijt

193 recepten

Laat ontbijt

167 recepten

Middagmaal

831 recepten

Diner

765 recepten

Dessert

587 recepten

Gebak

202 recepten

Taarten

123 recepten

Vleesgerechten

404 recepten

Pasta

111 recepten