ADVERTENTIE
Taart met kwark en fruit

Taart met kwark en fruit

Je kunt nooit te veel van dit soort recepten hebben. Taart op een bakplaat voor het weekend bakken of voor een onverwacht bezoek.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
24

Vaak

  • 160 g Gladde speltmeel Toegevoegd aan
  • 160 g Halfgrof meel Toegevoegd aan
  • 120 g Riet suiker Toegevoegd aan
  • 250 ml Melk Toegevoegd aan
  • 100 ml Raapzaadolie Toegevoegd aan
  • 2 stukjes Eieren Toegevoegd aan
  • 1 Pakket bakpoeder Toegevoegd aan
  • 1 verpakking Vanillesuiker Toegevoegd aan

Kwarkvulling

  • 500 g Kwark Toegevoegd aan
  • 200 g roomkaas Toegevoegd aan
  • 1 stukjes ei Toegevoegd aan
  • 20 g Eiwit Toegevoegd aan
  • 2 el Maïszetmeel Toegevoegd aan
  • naar smaak Zoetstof Toegevoegd aan
  • Abrikozen Toegevoegd aan
  • frambozen Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

In een kom mengen we bloem, suiker en bakpoeder. We voegen eieren toe en mengen ten slotte melk en olie. We gieten de helft van het deeg op een bakplaat bekleed met bakpapier.

2. Stap

We mengen alle ingrediënten voor de vulling (behalve het fruit). We brengen de vulling aan op het deeg, leggen het fruit erop en gieten de tweede helft van het deeg erover.

3. Stap

Plaats de voorbereide taart in een voorverwarmde oven op 180 graden gedurende 45 minuten.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image in_inthekitchen

Taart met kwark en fruit

Je kunt nooit te veel van dit soort recepten hebben. Taart op een bakplaat voor het weekend bakken of voor een onverwacht bezoek.

60
Notulen
24
Aantal porties
Procedure
1. Stap

In een kom mengen we bloem, suiker en bakpoeder. We voegen eieren toe en mengen ten slotte melk en olie. We gieten de helft van het deeg op een bakplaat bekleed met bakpapier.

2. Stap

We mengen alle ingrediënten voor de vulling (behalve het fruit). We brengen de vulling aan op het deeg, leggen het fruit erop en gieten de tweede helft van het deeg erover.

3. Stap

Plaats de voorbereide taart in een voorverwarmde oven op 180 graden gedurende 45 minuten.

Ingrediënten
Vaak
160 g
Gladde speltmeel
160 g
Halfgrof meel
120 g
Riet suiker
250 ml
Melk
100 ml
Raapzaadolie
2 stukjes
Eieren
1 Pakket
bakpoeder
1 verpakking
Vanillesuiker
Kwarkvulling
500 g
Kwark
200 g
roomkaas
1 stukjes
ei
20 g
Eiwit
2 el
Maïszetmeel
naar smaak
Zoetstof
Abrikozen
frambozen