ADVERTENTIE
Pompoengnocchi

Pompoengnocchi

Ook ik koop soms kant-en-klare gnocchi uit de winkel. Maar probeer ook eens zelf te maken. De voorbereiding is niet ingewikkeld en bovendien zijn ze gezonder.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4

Ingrediënten

  • 200 g hokkaido puree Toegevoegd aan
  • 160 g Gladde speltmeel Toegevoegd aan
  • 12 Artikel zout Toegevoegd aan

Saus

  • 3 eetlepel tomatensaus Toegevoegd aan
  • 3 el cottage kaas Toegevoegd aan
  • harde kaas Toegevoegd aan
  • ingeblikt voedsel Mix van groenten of gevriesdroogd Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

30 min.
1. Stap

We bereiden het deeg uit de ingrediënten. We leggen het minstens een half uur in de koelkast. Vervolgens maken we een rol uit delen van het deeg, die we in stukjes snijden. We drukken elk stukje met een vork in om een patroon te maken. De bereide gnocchi koken we in kokend water. Ze zijn klaar als ze naar de oppervlakte drijven. We kunnen ze serveren zoals we willen.

2. Stap

Ik heb een snelle saus gemaakt. Ik voegde alle ingrediënten en gnocchi toe aan de pan. Ik roerde alles door elkaar tot de kaas gesmolten was en we konden serveren.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten

Vleesgerechten

438 recepten

Pasta

117 recepten