ADVERTENTIE
Pompoengnocchi
Ook ik koop soms kant-en-klare gnocchi uit de winkel. Maar probeer ook eens zelf te maken. De voorbereiding is niet ingewikkeld en bovendien zijn ze gezonder.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
Ingrediënten
- 200 g hokkaido puree
- 160 g Gladde speltmeel
- 1⁄2 Artikel zout
Saus
- 3 eetlepel tomatensaus
- 3 el cottage kaas
- harde kaas
- ingeblikt voedsel Mix van groenten of gevriesdroogd
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
30 min.
1. Stap
We bereiden het deeg uit de ingrediënten. We leggen het minstens een half uur in de koelkast. Vervolgens maken we een rol uit delen van het deeg, die we in stukjes snijden. We drukken elk stukje met een vork in om een patroon te maken. De bereide gnocchi koken we in kokend water. Ze zijn klaar als ze naar de oppervlakte drijven. We kunnen ze serveren zoals we willen.
2. Stap
Ik heb een snelle saus gemaakt. Ik voegde alle ingrediënten en gnocchi toe aan de pan. Ik roerde alles door elkaar tot de kaas gesmolten was en we konden serveren.