ADVERTENTIE
Gezonde chocolade donuts

Gezonde chocolade donuts

Gebakken donuts om van te smullen. Bovendien bevatten ze verborgen bieten die ze zacht en voedzaam maken. Zo kun je ook een portie groenten in een heerlijk zoetje voor de kinderen krijgen.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
10
  • 160 g Pastinaakpuree Toegevoegd aan
  • 1 stukjes ei Toegevoegd aan
  • 100 g Gladde speltmeel Toegevoegd aan
  • 20 g cacao Toegevoegd aan
  • 1 theelepel bakpoeder Toegevoegd aan
  • 80 g Poederachtige erythritol of ander zoetstof Toegevoegd aan
  • Knijpen gemalen vanille Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

30 min.

Pureer de bietjes met het ei. Meng in een kom alle droge ingrediënten. Voeg het bietenpuree met ei toe en meng tot een glad deeg. Met het deeg vullen we een siliconen donutvorm of welke vorm dan ook. Ik gebruikte het resterende deel voor artistieke doeleinden. Bak op 180 graden gedurende 20 minuten.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image in_inthekitchen

Gezonde chocolade donuts

Gebakken donuts om van te smullen. Bovendien bevatten ze verborgen bieten die ze zacht en voedzaam maken. Zo kun je ook een portie groenten in een heerlijk zoetje voor de kinderen krijgen.

30
Notulen
10
Aantal porties
Procedure

Pureer de bietjes met het ei. Meng in een kom alle droge ingrediënten. Voeg het bietenpuree met ei toe en meng tot een glad deeg. Met het deeg vullen we een siliconen donutvorm of welke vorm dan ook. Ik gebruikte het resterende deel voor artistieke doeleinden. Bak op 180 graden gedurende 20 minuten.

Ingrediënten
160 g
Pastinaakpuree
1 stukjes
ei
100 g
Gladde speltmeel
20 g
cacao
1 theelepel
bakpoeder
80 g
Poederachtige erythritol of ander zoetstof
Knijpen
gemalen vanille