:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/6erxUuK9JOFc8fyCzjkE/a197f76bcf9665f48e709d3b600eb1.jpeg)
Gefermenteerde pannenkoeken
Zacht en luchtig tegelijkertijd
Ingrediënten
- 5 g verse gist
- 100 g gewoon meel
- 150 ml melk
- 1⁄2 lepel kokossuiker
- 1⁄2 theelepel Kaneel
- jam
- fruit
- naar smaak yoghurt
Laatste folders
Procedure
Verkruimel de gist in de lauwe melk en voeg suiker toe. Meng grondig en laat 15 minuten staan.
Vervolgens voegen we bloem en kaneel toe.
Meng grondig. Het deeg is een beetje dunner dan klassieke pannenkoekjes.
Smeer de pan met kokosolie of ghee boter en bak aan beide kanten.
Ik serveerde pannenkoeken met fruit en abrikozenjam.
Eet smakelijk!
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Gefermenteerde pannenkoeken
Zacht en luchtig tegelijkertijd
Verkruimel de gist in de lauwe melk en voeg suiker toe. Meng grondig en laat 15 minuten staan.
Vervolgens voegen we bloem en kaneel toe.
Meng grondig. Het deeg is een beetje dunner dan klassieke pannenkoekjes.
Smeer de pan met kokosolie of ghee boter en bak aan beide kanten.
Ik serveerde pannenkoeken met fruit en abrikozenjam.
Eet smakelijk!
Hoe heb je dit recept gemaakt?