ADVERTENTIE

Gefermenteerde pannenkoeken

Zacht en luchtig tegelijkertijd

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
8
  • 5 g verse gist Toegevoegd aan
  • 100 g gewoon meel Toegevoegd aan
  • 150 ml melk Toegevoegd aan
  • 12 lepel kokossuiker Toegevoegd aan
  • 12 theelepel Kaneel Toegevoegd aan
  • jam Toegevoegd aan
  • fruit Toegevoegd aan
  • naar smaak yoghurt Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

30 min.
1. Stap

Verkruimel de gist in de lauwe melk en voeg suiker toe. Meng grondig en laat 15 minuten staan.

2. Stap

Vervolgens voegen we bloem en kaneel toe.

3. Stap

Meng grondig. Het deeg is een beetje dunner dan klassieke pannenkoekjes.

4. Stap

Smeer de pan met kokosolie of ghee boter en bak aan beide kanten.

ADVERTENTIE
5. Stap

Ik serveerde pannenkoeken met fruit en abrikozenjam.

6. Stap

Eet smakelijk!

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image minipapkaci

Gefermenteerde pannenkoeken

Zacht en luchtig tegelijkertijd

30
Notulen
8
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Verkruimel de gist in de lauwe melk en voeg suiker toe. Meng grondig en laat 15 minuten staan.

2. Stap

Vervolgens voegen we bloem en kaneel toe.

3. Stap

Meng grondig. Het deeg is een beetje dunner dan klassieke pannenkoekjes.

4. Stap

Smeer de pan met kokosolie of ghee boter en bak aan beide kanten.

5. Stap

Ik serveerde pannenkoeken met fruit en abrikozenjam.

6. Stap

Eet smakelijk!

Ingrediënten
5 g
verse gist
100 g
gewoon meel
150 ml
melk
12 lepel
kokossuiker
12 theelepel
Kaneel
jam
fruit
naar smaak
yoghurt