ADVERTENTIE
Gebakken gevulde mini-kegels

Gebakken gevulde mini-kegels

Dit moet je proberen. Een paar ingrediënten, geen frituur, eenvoudig, gezonder en smakelijk. Yoghurtdeeg met chocoladevulling.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
8

Ingrediënten

  • 140 g Griekse yoghurt Toegevoegd aan
  • 110 g Gladde speltmeel Toegevoegd aan
  • 30 g vanille-eiwit Toegevoegd aan
  • 1 theelepel bakpoeder Toegevoegd aan

Voor het vullen

  • Favoriete choco jelly of jam spread of stukjes chocolade Toegevoegd aan

Voor de omslag

  • ghee Toegevoegd aan
  • suiker Erythritol rietsuiker Toegevoegd aan
  • Kaneel Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

25 min.
1. Stap

Meng yoghurt met bloem, proteïne en bakpoeder. Op een bebloemd bord werken we het deeg uit. We snijden het in stukken. We creëren een klein koekje, waarin we een theelepel vulling plaatsen en het vervolgens tot een bal rollen. Tijdens het vullen bestrooien we met bloem naar behoefte. We leggen de ballen op een bakplaat bedekt met bakpapier en bakken ze bij 180 graden gedurende 10-15 minuten.

2. Stap

Voor het bakken bestrijken we met gesmolten ghee en rollen we in kaneelsuiker.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image in_inthekitchen

Gebakken gevulde mini-kegels

Dit moet je proberen. Een paar ingrediënten, geen frituur, eenvoudig, gezonder en smakelijk. Yoghurtdeeg met chocoladevulling.

25
Notulen
8
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Meng yoghurt met bloem, proteïne en bakpoeder. Op een bebloemd bord werken we het deeg uit. We snijden het in stukken. We creëren een klein koekje, waarin we een theelepel vulling plaatsen en het vervolgens tot een bal rollen. Tijdens het vullen bestrooien we met bloem naar behoefte. We leggen de ballen op een bakplaat bedekt met bakpapier en bakken ze bij 180 graden gedurende 10-15 minuten.

2. Stap

Voor het bakken bestrijken we met gesmolten ghee en rollen we in kaneelsuiker.

Ingrediënten
Ingrediënten
140 g
Griekse yoghurt
110 g
Gladde speltmeel
30 g
vanille-eiwit
1 theelepel
bakpoeder
Voor het vullen
Favoriete choco jelly of jam spread of stukjes chocolade
Voor de omslag
ghee
suiker
Erythritol rietsuiker
Kaneel