ADVERTENTIE
Gebakken gevulde mini-kegels
Dit moet je proberen. Een paar ingrediënten, geen frituur, eenvoudig, gezonder en smakelijk. Yoghurtdeeg met chocoladevulling.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
8
Ingrediënten
- 140 g Griekse yoghurt
- 110 g Gladde speltmeel
- 30 g vanille-eiwit
- 1 theelepel bakpoeder
Voor het vullen
- Favoriete choco jelly of jam spread of stukjes chocolade
Voor de omslag
- ghee
- suiker Erythritol rietsuiker
- Kaneel
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
25 min.
1. Stap
Meng yoghurt met bloem, proteïne en bakpoeder. Op een bebloemd bord werken we het deeg uit. We snijden het in stukken. We creëren een klein koekje, waarin we een theelepel vulling plaatsen en het vervolgens tot een bal rollen. Tijdens het vullen bestrooien we met bloem naar behoefte. We leggen de ballen op een bakplaat bedekt met bakpapier en bakken ze bij 180 graden gedurende 10-15 minuten.
2. Stap
Voor het bakken bestrijken we met gesmolten ghee en rollen we in kaneelsuiker.