:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/nl/recipe/yzeMJGa1folQ78SpcKAa/5f936b2788393c4028a772f2ed52a0.jpeg)
Ducaten broodjes
Ingrediënten
Vaak
- 250 g Gladde speltmeel
- 1⁄2 Gedroogde gist g
- 25 g Olijfolie
- 1 lepel Kokossuiker
- 275 ml Warm water
Crème
- 1⁄2 vanille Puddingpoeder
- Knijpen Smaak van vanille
- 250 ml Melk
Laatste folders
Procedure
Doe alle ingrediënten voor het deeg in de mixer en mix tot een glad deeg. Bekleed een bakvorm met bakpapier of vet in met boter/kokosolie. Giet het deeg in de vorm en laat 30 minuten rijzen bij kamertemperatuur. Plaats vervolgens het deeg in een voorverwarmde oven en bak op 170/25-30 minuten. Controleer met een prikker. Laat het deeg afkoelen en snijd in blokjes.
We koken de pudding in melk volgens de instructies met toevoeging van gemalen vanille. Giet de crème over de broodjes en serveer.
Eet smakelijk!
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Ducaten broodjes
Doe alle ingrediënten voor het deeg in de mixer en mix tot een glad deeg. Bekleed een bakvorm met bakpapier of vet in met boter/kokosolie. Giet het deeg in de vorm en laat 30 minuten rijzen bij kamertemperatuur. Plaats vervolgens het deeg in een voorverwarmde oven en bak op 170/25-30 minuten. Controleer met een prikker. Laat het deeg afkoelen en snijd in blokjes.
We koken de pudding in melk volgens de instructies met toevoeging van gemalen vanille. Giet de crème over de broodjes en serveer.
Eet smakelijk!
Hoe heb je dit recept gemaakt?