ADVERTENTIE
Taart met kokosvulling en perziken
Uitstekende kwark-kokostaart opgefrist met ingeblikte perziken. Als je genoeg hebt van ingeblikt fruit, probeer ze dan in deze taart te verwerken.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
10
Vaak
- 150 g Gladde speltmeel
- 50 g havervlokken
- 50 g Zoetstof erythritol
- 60 g kokosolie
- 1 stuk dooier
- 3 el water
Vulling
- 150 g klonterige kwark
- 100 g kwark fijn
- 60 g geraspte kokos
- 1 stukjes ei
- 30 g Zoetstof erythritol
- Ingelegde perziken
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
45 min.
1. Stap
We mengen alle ingrediënten voor het deeg. We bekleden een vorm met een diameter van 20 cm met bakpapier. We drukken ongeveer 2/3 van het ontstane mengsel gelijkmatig op de bodem van de vorm.
2. Stap
We bereiden de vulling door kwark, kokos, zoetstof en eidooiers te mengen. Tenslotte voegen we het geklopte eiwit toe. We brengen de kokosvulling aan op het voorbereide deeg. We leggen de ingemaakte perziken op de vulling, in dunnere stukken gesneden. We kruimelen de rest van het deeg bovenop.
3. Stap
We bakken op een temperatuur van 170 graden gedurende 35 minuten.