ADVERTENTIE
Taart met kokosvulling en perziken

Taart met kokosvulling en perziken

Uitstekende kwark-kokostaart opgefrist met ingeblikte perziken. Als je genoeg hebt van ingeblikt fruit, probeer ze dan in deze taart te verwerken.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
10

Vaak

  • 150 g Gladde speltmeel Toegevoegd aan
  • 50 g havervlokken Toegevoegd aan
  • 50 g Zoetstof erythritol Toegevoegd aan
  • 60 g kokosolie Toegevoegd aan
  • 1 stuk dooier Toegevoegd aan
  • 3 el water Toegevoegd aan

Vulling

  • 150 g klonterige kwark Toegevoegd aan
  • 100 g kwark fijn Toegevoegd aan
  • 60 g geraspte kokos Toegevoegd aan
  • 1 stukjes ei Toegevoegd aan
  • 30 g Zoetstof erythritol Toegevoegd aan
  • Ingelegde perziken Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

45 min.
1. Stap

We mengen alle ingrediënten voor het deeg. We bekleden een vorm met een diameter van 20 cm met bakpapier. We drukken ongeveer 2/3 van het ontstane mengsel gelijkmatig op de bodem van de vorm.

2. Stap

We bereiden de vulling door kwark, kokos, zoetstof en eidooiers te mengen. Tenslotte voegen we het geklopte eiwit toe. We brengen de kokosvulling aan op het voorbereide deeg. We leggen de ingemaakte perziken op de vulling, in dunnere stukken gesneden. We kruimelen de rest van het deeg bovenop.

3. Stap

We bakken op een temperatuur van 170 graden gedurende 35 minuten.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Ontbijt

193 recepten

Laat ontbijt

167 recepten

Middagmaal

831 recepten

Diner

765 recepten

Dessert

587 recepten

Gebak

202 recepten

Taarten

123 recepten

Vleesgerechten

404 recepten

Pasta

111 recepten