ADVERTENTIE
Taart met kokosvulling en perziken

Taart met kokosvulling en perziken

Uitstekende kwark-kokostaart opgefrist met ingeblikte perziken. Als je genoeg hebt van ingeblikt fruit, probeer ze dan in deze taart te verwerken.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
10

Vaak

  • 150 g Gladde speltmeel Toegevoegd aan
  • 50 g havervlokken Toegevoegd aan
  • 50 g Zoetstof erythritol Toegevoegd aan
  • 60 g kokosolie Toegevoegd aan
  • 1 stuk dooier Toegevoegd aan
  • 3 el water Toegevoegd aan

Vulling

  • 150 g klonterige kwark Toegevoegd aan
  • 100 g kwark fijn Toegevoegd aan
  • 60 g geraspte kokos Toegevoegd aan
  • 1 stukjes ei Toegevoegd aan
  • 30 g Zoetstof erythritol Toegevoegd aan
  • Ingelegde perziken Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

45 min.
1. Stap

We mengen alle ingrediënten voor het deeg. We bekleden een vorm met een diameter van 20 cm met bakpapier. We drukken ongeveer 2/3 van het ontstane mengsel gelijkmatig op de bodem van de vorm.

2. Stap

We bereiden de vulling door kwark, kokos, zoetstof en eidooiers te mengen. Tenslotte voegen we het geklopte eiwit toe. We brengen de kokosvulling aan op het voorbereide deeg. We leggen de ingemaakte perziken op de vulling, in dunnere stukken gesneden. We kruimelen de rest van het deeg bovenop.

3. Stap

We bakken op een temperatuur van 170 graden gedurende 35 minuten.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image in_inthekitchen

Taart met kokosvulling en perziken

Uitstekende kwark-kokostaart opgefrist met ingeblikte perziken. Als je genoeg hebt van ingeblikt fruit, probeer ze dan in deze taart te verwerken.

45
Notulen
10
Aantal porties
Procedure
1. Stap

We mengen alle ingrediënten voor het deeg. We bekleden een vorm met een diameter van 20 cm met bakpapier. We drukken ongeveer 2/3 van het ontstane mengsel gelijkmatig op de bodem van de vorm.

2. Stap

We bereiden de vulling door kwark, kokos, zoetstof en eidooiers te mengen. Tenslotte voegen we het geklopte eiwit toe. We brengen de kokosvulling aan op het voorbereide deeg. We leggen de ingemaakte perziken op de vulling, in dunnere stukken gesneden. We kruimelen de rest van het deeg bovenop.

3. Stap

We bakken op een temperatuur van 170 graden gedurende 35 minuten.

Ingrediënten
Vaak
150 g
Gladde speltmeel
50 g
havervlokken
50 g
Zoetstof erythritol
60 g
kokosolie
1 stuk
dooier
3 el
water
Vulling
150 g
klonterige kwark
100 g
kwark fijn
60 g
geraspte kokos
1 stukjes
ei
30 g
Zoetstof erythritol
Ingelegde perziken