ADVERTENTIE
Perziktaart met chocolade en kruimels

Perziktaart met chocolade en kruimels

Een eenvoudige taart voor het weekend. Fruit, chocolade en kruimels.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
12

Vaak

  • 4 stuk ei Toegevoegd aan
  • 120 g bruine suiker Toegevoegd aan
  • 100 g witte yoghurt Toegevoegd aan
  • 200 g gewoon meel Toegevoegd aan
  • 12 pakjes bakpoeder Toegevoegd aan

Andere ingrediënten

  • 12 kg Perzik Toegevoegd aan
  • 60 g Hete chocolade Toegevoegd aan

Kruimel

  • 60 g havervlokken Toegevoegd aan
  • 40 g Geblancheerde amandelen Toegevoegd aan
  • 20 g bruine suiker Toegevoegd aan
  • 20 g verzachte boter Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

50 min.
1. Stap

Klop de eieren op met suiker tot schuim. Klop ongeveer 10 minuten. Klop in witte yoghurt. Zeef vervolgens de bloem met het bakpoeder en meng tot een glad beslag. Giet het beslag op een bakplaat ingevet met olie en bestrooid met bloem. Snijd de perziken in kleinere stukjes en hak de chocolade fijn. Verdeel de perziken over het deeg en bestrooi met stukjes chocolade.

2. Stap

In een kom mengen we de ingrediënten voor de kruimels en strooien we ze over de taart. Deze voorbereide cake bakken we gedurende 30 minuten op 180 graden.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image in_inthekitchen

Perziktaart met chocolade en kruimels

Een eenvoudige taart voor het weekend. Fruit, chocolade en kruimels.

50
Notulen
12
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Klop de eieren op met suiker tot schuim. Klop ongeveer 10 minuten. Klop in witte yoghurt. Zeef vervolgens de bloem met het bakpoeder en meng tot een glad beslag. Giet het beslag op een bakplaat ingevet met olie en bestrooid met bloem. Snijd de perziken in kleinere stukjes en hak de chocolade fijn. Verdeel de perziken over het deeg en bestrooi met stukjes chocolade.

2. Stap

In een kom mengen we de ingrediënten voor de kruimels en strooien we ze over de taart. Deze voorbereide cake bakken we gedurende 30 minuten op 180 graden.

Ingrediënten
Vaak
4 stuk
ei
120 g
bruine suiker
100 g
witte yoghurt
200 g
gewoon meel
12 pakjes
bakpoeder
Andere ingrediënten
12 kg
Perzik
60 g
Hete chocolade
Kruimel
60 g
havervlokken
40 g
Geblancheerde amandelen
20 g
bruine suiker
20 g
verzachte boter