:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/_fXYmddeWeMzVtj7OaQT/241037a45ef26091376d616b70b3de.jpeg)
Perentaart
Bewaar dit recept en bak een taart tijdens het perenseizoen.
Ingrediënten
- 3 stuk ei
- 60 g bruine suiker
- 50 ml melk
- 25 ml kokosolie
- 20 g Vanille-eiwit is niet nodig
- 100 g speltbloem
- 1 theelepel bakpoeder
- 2 theelepel Kaneel
- 5 Peer
Laatste folders
Procedure
We kloppen de eieren met suiker. We kloppen olie en melk in. Vervolgens mengen we de droge ingrediënten erdoor. We snijden de peren in dunne plakjes en mengen ze door het beslag. We bekleden een ronde vorm met bakpapier. We gieten het voorbereide beslag in de vorm. Ik heb een paar plakjes op de top van het beslag geplaatst en besprenkeld met kaneel. Bak op een temperatuur van 175 graden gedurende 40 minuten.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Perentaart
Bewaar dit recept en bak een taart tijdens het perenseizoen.
We kloppen de eieren met suiker. We kloppen olie en melk in. Vervolgens mengen we de droge ingrediënten erdoor. We snijden de peren in dunne plakjes en mengen ze door het beslag. We bekleden een ronde vorm met bakpapier. We gieten het voorbereide beslag in de vorm. Ik heb een paar plakjes op de top van het beslag geplaatst en besprenkeld met kaneel. Bak op een temperatuur van 175 graden gedurende 40 minuten.
Hoe heb je dit recept gemaakt?