ADVERTENTIE
Perentaart

Perentaart

Bewaar dit recept en bak een taart tijdens het perenseizoen.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
8
  • 3 stuk ei Toegevoegd aan
  • 60 g bruine suiker Toegevoegd aan
  • 50 ml melk Toegevoegd aan
  • 25 ml kokosolie Toegevoegd aan
  • 20 g Vanille-eiwit is niet nodig Toegevoegd aan
  • 100 g speltbloem Toegevoegd aan
  • 1 theelepel bakpoeder Toegevoegd aan
  • 2 theelepel Kaneel Toegevoegd aan
  • 5 Peer Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

50 min.

We kloppen de eieren met suiker. We kloppen olie en melk in. Vervolgens mengen we de droge ingrediënten erdoor. We snijden de peren in dunne plakjes en mengen ze door het beslag. We bekleden een ronde vorm met bakpapier. We gieten het voorbereide beslag in de vorm. Ik heb een paar plakjes op de top van het beslag geplaatst en besprenkeld met kaneel. Bak op een temperatuur van 175 graden gedurende 40 minuten.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image in_inthekitchen

Perentaart

Bewaar dit recept en bak een taart tijdens het perenseizoen.

50
Notulen
8
Aantal porties
Procedure

We kloppen de eieren met suiker. We kloppen olie en melk in. Vervolgens mengen we de droge ingrediënten erdoor. We snijden de peren in dunne plakjes en mengen ze door het beslag. We bekleden een ronde vorm met bakpapier. We gieten het voorbereide beslag in de vorm. Ik heb een paar plakjes op de top van het beslag geplaatst en besprenkeld met kaneel. Bak op een temperatuur van 175 graden gedurende 40 minuten.

Ingrediënten
3 stuk
ei
60 g
bruine suiker
50 ml
melk
25 ml
kokosolie
20 g
Vanille-eiwit is niet nodig
100 g
speltbloem
1 theelepel
bakpoeder
2 theelepel
Kaneel
5
Peer