:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/-uLpJ8QskbOIUDWhRz47/9107e27346b3ac93e457535fdadf73.jpeg)
Omgekeerde appel-peer taart
Appels in taart zijn gewoon klassiek. En je kunt weer een miljoen recepten met hen bedenken. Dit keer heb ik de omgekeerde geprobeerd en de appels aangevuld met peren.
Ingrediënten
Ingrediënten
- kokosoliespray
- kokossuiker
- 3 stukjes Kleine peren
- 1 stukjes Grote appel
Vaak
- 100 g Havermout
- 100 g Gladde speltmeel
- 30 g Vanille-eiwit of meel
- 1 stuk bakpoeder
- 40 g xylitol
- 1⁄2 Artikel Kardemom
- 2 theelepel Kaneel
- 3 ei
- 100 ml melk
- 50 ml olie
- 1 stukjes Peer
- 1 stukjes Appel
Laatste folders
Procedure
Bekleed de buitenkant van een vorm met een diameter van 22cm met aluminiumfolie, voor de zekerheid, zodat niets eruit lekt. Spuit (of smeer) de binnenkant in met kokosolie en bestrooi met kokossuiker. Snijd de appel en peren in plakjes en leg ze op de bodem van de vorm.
Voorbereiding van de reis:
Klop de eiwitten tot stijve pieken. Meng in een kom de droge ingrediënten, voeg de dooiers, olie, melk en de gepureerde peer en appel toe. Meng ten slotte de eiwitten erdoor.
Giet het deeg vaak over de peren en appels en bak op een temperatuur van 170 graden ongeveer 35 minuten.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Omgekeerde appel-peer taart
Appels in taart zijn gewoon klassiek. En je kunt weer een miljoen recepten met hen bedenken. Dit keer heb ik de omgekeerde geprobeerd en de appels aangevuld met peren.
Bekleed de buitenkant van een vorm met een diameter van 22cm met aluminiumfolie, voor de zekerheid, zodat niets eruit lekt. Spuit (of smeer) de binnenkant in met kokosolie en bestrooi met kokossuiker. Snijd de appel en peren in plakjes en leg ze op de bodem van de vorm.
Voorbereiding van de reis:
Klop de eiwitten tot stijve pieken. Meng in een kom de droge ingrediënten, voeg de dooiers, olie, melk en de gepureerde peer en appel toe. Meng ten slotte de eiwitten erdoor.
Giet het deeg vaak over de peren en appels en bak op een temperatuur van 170 graden ongeveer 35 minuten.
Hoe heb je dit recept gemaakt?