:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/nnFzxLrOSSNUFbhfneWm/7a6da75956f79ca4c438caf17b5601.jpeg)
Maanzaadtarta
Zonder eieren, zonder melk, zonder gluten. Geschikt taart voor mensen met intoleranties.
Ingrediënten
- 1 stukjes Appel
- 100 g Appelvoeding
- 50 g Kokosnootsiroop een ander vloeibaar zoetmiddel
- 25 g kokosolie
- 2 el lijnzaad
- 50 ml water
- 80 g gemalen maanzaad
- 50 g rijstbloem
Laatste folders
Procedure
Schil en rasp de appel grof. Giet lijnzaad met water. Meng in een kom gesmolten kokosolie, kokossiroop en appelvoeding. Mix het lijnzaad met water met een staafmixer en roer het door het vloeibare mengsel. Voeg het vloeibare mengsel toe aan de geraspte appel en roer. Meng ten slotte maanzaad en bloem. Verspreid het mengsel in een kleine met olie ingevette vorm en bak op 180 graden.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Maanzaadtarta
Zonder eieren, zonder melk, zonder gluten. Geschikt taart voor mensen met intoleranties.
Schil en rasp de appel grof. Giet lijnzaad met water. Meng in een kom gesmolten kokosolie, kokossiroop en appelvoeding. Mix het lijnzaad met water met een staafmixer en roer het door het vloeibare mengsel. Voeg het vloeibare mengsel toe aan de geraspte appel en roer. Meng ten slotte maanzaad en bloem. Verspreid het mengsel in een kleine met olie ingevette vorm en bak op 180 graden.
Hoe heb je dit recept gemaakt?