ADVERTENTIE
Glutenvrije muffins

Glutenvrije muffins

Muffins die ook geschikt zijn voor mensen met een glutenintolerantie. Maar iedereen kan er van genieten :)

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
18
  • 2 ei Toegevoegd aan
  • 12 HR melk Toegevoegd aan
  • 14 HR olie Toegevoegd aan
  • 1 HR tapiocameel Toegevoegd aan
  • 1 HR rijstbloem Toegevoegd aan
  • 12 HR suiker Toegevoegd aan
  • 1 theelepel bakpoeder Toegevoegd aan
  • knijpen zout Toegevoegd aan
  • gehakte pinda's Toegevoegd aan
  • Bosbessen Toegevoegd aan
  • gehakte chocolade Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

35 min.

In kommen mengen we natte en droge ingrediënten apart. We voegen het droge mengsel toe aan het natte mengsel. Ten slotte mengen we de noten, chocolade en bosbessen erdoor. We vullen de muffinvormpjes en bakken ze op 180 graden voor ongeveer 25 minuten.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten

Vleesgerechten

438 recepten

Pasta

117 recepten