ADVERTENTIE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/_qM8E5jJme6xVoTF9TvX/d7987eb330846043d15c7285c2492c.jpeg)
Glutenvrije muffins
Muffins die ook geschikt zijn voor mensen met een glutenintolerantie. Maar iedereen kan er van genieten :)
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
18
- 2 ei
- 1⁄2 HR melk
- 1⁄4 HR olie
- 1 HR tapiocameel
- 1 HR rijstbloem
- 1⁄2 HR suiker
- 1 theelepel bakpoeder
- knijpen zout
- gehakte pinda's
- Bosbessen
- gehakte chocolade
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
35 min.
In kommen mengen we natte en droge ingrediënten apart. We voegen het droge mengsel toe aan het natte mengsel. Ten slotte mengen we de noten, chocolade en bosbessen erdoor. We vullen de muffinvormpjes en bakken ze op 180 graden voor ongeveer 25 minuten.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE
Nieuwste recepten
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE
Reels
NieuwFavoriete recepten
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE
Top categorieën
Glutenvrije muffins
Muffins die ook geschikt zijn voor mensen met een glutenintolerantie. Maar iedereen kan er van genieten :)
35
Notulen18
Aantal portiesProcedure
In kommen mengen we natte en droge ingrediënten apart. We voegen het droge mengsel toe aan het natte mengsel. Ten slotte mengen we de noten, chocolade en bosbessen erdoor. We vullen de muffinvormpjes en bakken ze op 180 graden voor ongeveer 25 minuten.
Ingrediënten
2
ei
1⁄2 HR
melk
1⁄4 HR
olie
1 HR
tapiocameel
1 HR
rijstbloem
1⁄2 HR
suiker
1 theelepel
bakpoeder
knijpen
zout
gehakte pinda's
Bosbessen
gehakte chocolade
Hoe heb je dit recept gemaakt?