ADVERTENTIE
Glutenvrije aardbeientaart

Glutenvrije aardbeientaart

Heb je aardbeien in huis? Bereid deze taart met ze. Gluten- en lactosevrij, alleen met superingrediënten.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
10

Lichaam

  • 3 pcs ei Toegevoegd aan
  • 3 el Kokosmeel Toegevoegd aan
  • 3 el cacao Toegevoegd aan
  • 2 theelepel bakpoeder Toegevoegd aan
  • 1 el amandelboter Toegevoegd aan
  • 1 el kokosolie Toegevoegd aan
  • 2 eetlepel Dadelsiroop Toegevoegd aan
  • 5 el water Toegevoegd aan

Aardbeienlaag

  • 3 mok Aardbei Toegevoegd aan
  • 112 Pakket aardbeienpuddingpoeder Toegevoegd aan
  • 2 eetlepel honing of zoetstof Toegevoegd aan
  • 5 el water Toegevoegd aan
  • vanillepudding Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

40 min.
1. Stap

Klop het eiwit tot stijf schuim.

Glutenvrije aardbeientaart - stap voor stap bereiding 1
2. Stap

We mengen de dooiers met olie, amandelboter, dadelstroop en water.

Glutenvrije aardbeientaart - stap voor stap bereiding 1
3. Stap

Vervolgens mengen we ook kokosmeel, cacao en bakpoeder erbij. Ten slotte mengen we het eiwitschuim erdoor.

Glutenvrije aardbeientaart - stap voor stap bereiding 1
4. Stap

We plaatsen het vaak in een ronde vorm (diameter 20cm) bekleed met bakpapier. We bakken op een temperatuur van 180 graden gedurende 25 minuten. Na het bakken laten we het afkoelen.

ADVERTENTIE
5. Stap

We mengen puddingpoeder in water.

Glutenvrije aardbeientaart - stap voor stap bereiding 1
6. Stap

We mengen aardbeien met een zoetstof met behulp van een staafmixer. We mengen alles samen en koken tot het dikker wordt.

Glutenvrije aardbeientaart - stap voor stap bereiding 1
7. Stap

Laat het iets afkoelen.

Glutenvrije aardbeientaart - stap voor stap bereiding 1
8. Stap

Breng het mengsel aan op de gebakken korst en zet het minstens 2 uur in de koelkast om af te koelen.

Glutenvrije aardbeientaart - stap voor stap bereiding 1
ADVERTENTIE
9. Stap

We versieren en serveren.

Glutenvrije aardbeientaart - stap voor stap bereiding 1

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image in_inthekitchen

Glutenvrije aardbeientaart

Heb je aardbeien in huis? Bereid deze taart met ze. Gluten- en lactosevrij, alleen met superingrediënten.

40
Notulen
10
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Klop het eiwit tot stijf schuim.

2. Stap

We mengen de dooiers met olie, amandelboter, dadelstroop en water.

3. Stap

Vervolgens mengen we ook kokosmeel, cacao en bakpoeder erbij. Ten slotte mengen we het eiwitschuim erdoor.

4. Stap

We plaatsen het vaak in een ronde vorm (diameter 20cm) bekleed met bakpapier. We bakken op een temperatuur van 180 graden gedurende 25 minuten. Na het bakken laten we het afkoelen.

5. Stap

We mengen puddingpoeder in water.

6. Stap

We mengen aardbeien met een zoetstof met behulp van een staafmixer. We mengen alles samen en koken tot het dikker wordt.

7. Stap

Laat het iets afkoelen.

8. Stap

Breng het mengsel aan op de gebakken korst en zet het minstens 2 uur in de koelkast om af te koelen.

9. Stap

We versieren en serveren.

Ingrediënten
Lichaam
3 pcs
ei
3 el
Kokosmeel
3 el
cacao
2 theelepel
bakpoeder
1 el
amandelboter
1 el
kokosolie
2 eetlepel
Dadelsiroop
5 el
water
Aardbeienlaag
3 mok
Aardbei
112 Pakket
aardbeienpuddingpoeder
2 eetlepel
honing of zoetstof
5 el
water
vanillepudding