ADVERTENTIE
Gebak met mangojam

Gebak met mangojam

Dit zijn glutenvrije nootrepen met een pudding-kaascrème en heerlijke appel- en mangogelei. Gezond, lekker en er goed uitzien.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
8

Tekst

  • 6 stukjes ei Toegevoegd aan
  • 40 g Riet suiker Toegevoegd aan
  • 20 g Vanillesuiker Toegevoegd aan
  • 12 Artikel vanille-aroma Toegevoegd aan
  • 120 g Gemalen walnoten Toegevoegd aan
  • 20 g Je hebt geen proteïne nodig Toegevoegd aan
  • 1 Artikel Bakpoeder Toegevoegd aan

Vulling

  • 400 ml melk Toegevoegd aan
  • 1 verpakking vanillepudding Toegevoegd aan
  • 20 g vanille-eiwit Toegevoegd aan
  • vanille Flavdrops of vervangen door zoetstof Toegevoegd aan
  • 200 g Roomkaas smeersel Toegevoegd aan
  • 230 g Appel mango gelei Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

30 min.
1. Stap

We kloppen stijf schuim uit de eiwitten en een snufje zout.

2. Stap

Klop de dooiers op met de suikers en het aroma tot een schuim. Voeg afwisselend droge ingrediënten en sneeuw toe aan het dooiermengsel.

3. Stap

We verdelen het bereide deeg gelijkmatig over een grote bakplaat bekleed met bakpapier en besproeid met kokosolie.

4. Stap

We bakken op 180 graden gedurende 10 minuten. We halen het bakpapier van de gebakken cake en laten het afkoelen. Daarna snijden we het in 4 gelijke delen.

ADVERTENTIE
5. Stap

We koken dikke pudding in melk. Laat het een beetje afkoelen. We mengen de roomkaas met eiwit. We roeren de pudding lepel voor lepel door de roomkaas.

6. Stap

Smeer de crème uit over het eerste deel van de cake en bedek het met de tweede cake. Smeer opnieuw de crème uit, voeg er ongeveer 100g jam aan toe. Bedek het weer met de cake, smeer de crème uit en bedek het met de laatste cake. Smeer ongeveer 130g jam op de top. Zet de taart in de koelkast om op te stijven.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image in_inthekitchen

Gebak met mangojam

Dit zijn glutenvrije nootrepen met een pudding-kaascrème en heerlijke appel- en mangogelei. Gezond, lekker en er goed uitzien.

30
Notulen
8
Aantal porties
Procedure
1. Stap

We kloppen stijf schuim uit de eiwitten en een snufje zout.

2. Stap

Klop de dooiers op met de suikers en het aroma tot een schuim. Voeg afwisselend droge ingrediënten en sneeuw toe aan het dooiermengsel.

3. Stap

We verdelen het bereide deeg gelijkmatig over een grote bakplaat bekleed met bakpapier en besproeid met kokosolie.

4. Stap

We bakken op 180 graden gedurende 10 minuten. We halen het bakpapier van de gebakken cake en laten het afkoelen. Daarna snijden we het in 4 gelijke delen.

5. Stap

We koken dikke pudding in melk. Laat het een beetje afkoelen. We mengen de roomkaas met eiwit. We roeren de pudding lepel voor lepel door de roomkaas.

6. Stap

Smeer de crème uit over het eerste deel van de cake en bedek het met de tweede cake. Smeer opnieuw de crème uit, voeg er ongeveer 100g jam aan toe. Bedek het weer met de cake, smeer de crème uit en bedek het met de laatste cake. Smeer ongeveer 130g jam op de top. Zet de taart in de koelkast om op te stijven.

Ingrediënten
Tekst
6 stukjes
ei
40 g
Riet suiker
20 g
Vanillesuiker
12 Artikel
vanille-aroma
120 g
Gemalen walnoten
20 g
Je hebt geen proteïne nodig
1 Artikel
Bakpoeder
Vulling
400 ml
melk
1 verpakking
vanillepudding
20 g
vanille-eiwit
vanille
Flavdrops of vervangen door zoetstof
200 g
Roomkaas smeersel
230 g
Appel mango gelei