Fit cheesecake met karamellaag
Cheesecake in een gezonder, voedzamer versie. Met een laag karamelpudding en een cacaotopping.
Ingrediënten
Basis
- 150 g Gemengde havervlokken
- 10 g cacao
- 1 stukjes banaan
- 5 el water
Crème
- 500 g Zachte kwark
- 1 stukjes ei
- 30 g Eiwit ja ik heb de smaak van cookies gebruikt, je kunt het overslaan of vervangen door zoetstof
- 20 g Honing
- 1 eetlepel vanillepudding
Karamel gedeelte
- 200 g Karamel eiwitpudding Ehramnn Milbona
Glazuur
- 20 g cacao
- 1⁄2 banaan
- 5 g Chocolade-eiwit is niet nodig
- 1 el jam
- 3 el water
- chocolade flavdrops
Laatste folders
Procedure
We pletten de banaan en mengen alle ingrediënten samen. We drukken het mengsel op de bodem van een ronde vorm met een diameter van 20cm bekleed met bakpapier. Prik met een vork en zet in de oven op 170 graden voor ongeveer 5 minuten.
Meng alle ingrediënten en giet ze op de basis. Bak in een voorverwarmde oven op 170 graden gedurende ongeveer 40 minuten. Zet daarna de oven uit en laat de cheesecake afkoelen in de gedeeltelijk geopende oven.
Karamel proteïne pudding Ehrmann We smeren de pudding op de afgekoelde cheesecake.
We pletten de banaan, mengen het met de overige ingrediënten en leggen het op het puddinggedeelte. We versieren het en zetten het een nachtje in de koelkast.