:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/7OW0brqt6VGrJFAb2Q3p/922247de9e875515406f459cc14795.jpeg)
Courgette muffins
Bewaar dit recept voor het courgette seizoen. Eenvoudige tweekleurige muffins.
Ingrediënten
- 400 g Courgettes
- 2 ei
- 1 stukjes banaan
- 25 ml olie
- 50 ml melk
- 40 g Havermout
- 100 g Van volkoren speltmeel
- 1 theelepel bakpoeder
- 1 Artikel Theeblikjes Bicarbonaten
- 2 theelepel Kaneel
- knijpen Zout
Laatste folders
Procedure
Rasp de courgette fijn en knijp het uit. Meng in een kom de droge ingrediënten. Meng de eieren, olie, melk en geprakte banaan. Voeg tot slot de uitgeknepen courgette toe. Verdeel het deeg in twee delen
Voeg in het eerste deel 10 g cacao toe, eventueel chocolade-eiwit en chocolade-flavdrops.
Aan het tweede deel kunnen we vanille-eiwit en vanille-flavdrops toevoegen.
We leggen afwisselend het donkere en lichte deel in siliconenbakjes. We bakken op 180 graden voor ongeveer 20 minuten.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Courgette muffins
Bewaar dit recept voor het courgette seizoen. Eenvoudige tweekleurige muffins.
Rasp de courgette fijn en knijp het uit. Meng in een kom de droge ingrediënten. Meng de eieren, olie, melk en geprakte banaan. Voeg tot slot de uitgeknepen courgette toe. Verdeel het deeg in twee delen
Voeg in het eerste deel 10 g cacao toe, eventueel chocolade-eiwit en chocolade-flavdrops.
Aan het tweede deel kunnen we vanille-eiwit en vanille-flavdrops toevoegen.
We leggen afwisselend het donkere en lichte deel in siliconenbakjes. We bakken op 180 graden voor ongeveer 20 minuten.
Hoe heb je dit recept gemaakt?