Biscuittaart met pudding
Een eenvoudige bakplaat taart met een laagje pudding en chocolade glazuur
Ingrediënten
Biscuitbodem
- 3 ei
- 100 g bruine suiker
- 50 ml olie
- 200 ml melk
- 250 g Gladde speltmeel
- 1 Pakket bakpoeder
Puddingcrème
- 1 verpakking Karamelpudding
- 400 ml melk
- 25 g bruine suiker
- 200 g kwark fijn
Laatste folders
Procedure
We kloppen de eieren met suiker tot schuim. We voegen olie en melk toe. Op het einde mengen we de gezeefde bloem met bakpoeder erdoor.
Giet het beslag vaak op een ingevette en met bloem bestrooide bakplaat (of bekleed met bakpapier).
Bak op een temperatuur van 180 graden voor ongeveer 15 minuten.
We koken een dikke pudding van melk, puddingpoeder en suiker. We mengen kwark in de licht afgekoelde.
We maken met een vork gaten in de gebakken cake. Vervolgens verspreiden we de crème erover.
De puddingcrème was in een vrij dunne laag, dus je kunt de hoeveelheid crème verdubbelen als je het hoger wilt hebben.
Tot slot kun je de taart glazuren met chocoladesaus of bestrooien met kokosnoot.