:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/mRhdRQCSvXifI0lNZFhp/41e518326556738f5afd1c4a5362ee.jpeg)
Appelpannenkoekjes met yoghurtdip
Een gezonde snack zonder suiker, ook geschikt voor kinderen
Ingrediënten
Ingrediënten voor pannenkoeken
- 1 banaan
- 1 Appel
- 2 ei
- 20 g volkoren speltmeel
- 80 g havervlokken
- 1 Artikel Gemalen kaneel
Ingrediënten voor yoghurtdip
- 150 g witte yoghurt
- 2 Artikel cacao
- 1 Artikel Honing
Laatste folders
Procedure
We prikken de banaan met een vork, schillen de appel, raspen deze en knijpen het sap eruit met onze handen. We mengen de geprakte banaan, geraspte appel, eieren, bloem, haver, kaneel en vervolgens vormen we pannenkoeken op een bakplaat die we hebben bekleed met bakpapier. Bak op 180 graden voor ongeveer 25 minuten.
Yoghurtdip: meng yoghurt + cacao + honing samen
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Appelpannenkoekjes met yoghurtdip
Een gezonde snack zonder suiker, ook geschikt voor kinderen
We prikken de banaan met een vork, schillen de appel, raspen deze en knijpen het sap eruit met onze handen. We mengen de geprakte banaan, geraspte appel, eieren, bloem, haver, kaneel en vervolgens vormen we pannenkoeken op een bakplaat die we hebben bekleed met bakpapier. Bak op 180 graden voor ongeveer 25 minuten.
Yoghurtdip: meng yoghurt + cacao + honing samen
Hoe heb je dit recept gemaakt?