ADVERTENTIE
Appelpannenkoekjes met yoghurtdip

Appelpannenkoekjes met yoghurtdip

Een gezonde snack zonder suiker, ook geschikt voor kinderen

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
3

Ingrediënten voor pannenkoeken

  • 1 banaan Toegevoegd aan
  • 1 Appel Toegevoegd aan
  • 2 ei Toegevoegd aan
  • 20 g volkoren speltmeel Toegevoegd aan
  • 80 g havervlokken Toegevoegd aan
  • 1 Artikel Gemalen kaneel Toegevoegd aan

Ingrediënten voor yoghurtdip

  • 150 g witte yoghurt Toegevoegd aan
  • 2 Artikel cacao Toegevoegd aan
  • 1 Artikel Honing Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

10 min.
1. Stap

We prikken de banaan met een vork, schillen de appel, raspen deze en knijpen het sap eruit met onze handen. We mengen de geprakte banaan, geraspte appel, eieren, bloem, haver, kaneel en vervolgens vormen we pannenkoeken op een bakplaat die we hebben bekleed met bakpapier. Bak op 180 graden voor ongeveer 25 minuten.

2. Stap

Yoghurtdip: meng yoghurt + cacao + honing samen

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Vleesgerechten

404 recepten

Ontbijt

193 recepten

Laat ontbijt

167 recepten

Middagmaal

831 recepten

Diner

765 recepten

Dessert

587 recepten

Gebak

202 recepten

Taarten

123 recepten

Pasta

111 recepten