:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/nl/recipe/en9PbRRvBGVKa62aFVgT/0ff8bbddac1521f253fb73afe408a4.jpeg)
Aardappelen met peterselie
Ons favoriete bijgerecht
Ingrediënten
- 1 kg Jonge aardappelen
- zout
- Een paar komijn
- 1 el reuzel
- Peterselie blad
Laatste folders
Procedure
We schillen de aardappelen, snijden ze in blokjes en koken ze in gezouten water. We voegen ook een paar komijnzaadjes toe.
Intussen bereiden we het varkensvet voor en laten we het smelten. Voeg fijngehakte peterselie toe aan het vet en bak het een beetje. Pas op dat het niet verbrandt.
We gieten de gekookte aardappelen af, vervolgens gieten we ze over met de voorbereide boter met peterselie en mengen alles. Voeg naar smaak nog wat zout toe.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Aardappelen met peterselie
Ons favoriete bijgerecht
We schillen de aardappelen, snijden ze in blokjes en koken ze in gezouten water. We voegen ook een paar komijnzaadjes toe.
Intussen bereiden we het varkensvet voor en laten we het smelten. Voeg fijngehakte peterselie toe aan het vet en bak het een beetje. Pas op dat het niet verbrandt.
We gieten de gekookte aardappelen af, vervolgens gieten we ze over met de voorbereide boter met peterselie en mengen alles. Voeg naar smaak nog wat zout toe.
Hoe heb je dit recept gemaakt?