ADVERTENTIE

Aardappelen met peterselie

Ons favoriete bijgerecht

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 1 kg Jonge aardappelen Toegevoegd aan
  • zout Toegevoegd aan
  • Een paar komijn Toegevoegd aan
  • 1 el reuzel Toegevoegd aan
  • Peterselie blad Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

20 min.
1. Stap

We schillen de aardappelen, snijden ze in blokjes en koken ze in gezouten water. We voegen ook een paar komijnzaadjes toe.

2. Stap

Intussen bereiden we het varkensvet voor en laten we het smelten. Voeg fijngehakte peterselie toe aan het vet en bak het een beetje. Pas op dat het niet verbrandt.

3. Stap

We gieten de gekookte aardappelen af, vervolgens gieten we ze over met de voorbereide boter met peterselie en mengen alles. Voeg naar smaak nog wat zout toe.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten

Vleesgerechten

438 recepten

Pasta

117 recepten