ADVERTENTIE

Aardappelen met peterselie

Ons favoriete bijgerecht

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 1 kg Jonge aardappelen Toegevoegd aan
  • zout Toegevoegd aan
  • Een paar komijn Toegevoegd aan
  • 1 el reuzel Toegevoegd aan
  • Peterselie blad Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

20 min.
1. Stap

We schillen de aardappelen, snijden ze in blokjes en koken ze in gezouten water. We voegen ook een paar komijnzaadjes toe.

2. Stap

Intussen bereiden we het varkensvet voor en laten we het smelten. Voeg fijngehakte peterselie toe aan het vet en bak het een beetje. Pas op dat het niet verbrandt.

3. Stap

We gieten de gekookte aardappelen af, vervolgens gieten we ze over met de voorbereide boter met peterselie en mengen alles. Voeg naar smaak nog wat zout toe.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Frommykitchendotcom

Aardappelen met peterselie

Ons favoriete bijgerecht

20
Notulen
4
Aantal porties
Procedure
1. Stap

We schillen de aardappelen, snijden ze in blokjes en koken ze in gezouten water. We voegen ook een paar komijnzaadjes toe.

2. Stap

Intussen bereiden we het varkensvet voor en laten we het smelten. Voeg fijngehakte peterselie toe aan het vet en bak het een beetje. Pas op dat het niet verbrandt.

3. Stap

We gieten de gekookte aardappelen af, vervolgens gieten we ze over met de voorbereide boter met peterselie en mengen alles. Voeg naar smaak nog wat zout toe.

Ingrediënten
1 kg
Jonge aardappelen
zout
Een paar komijn
1 el
reuzel
Peterselie blad