Varkensgehakt

Varkensgehakt - lekkere en eenvoudige recepten

3 recepten

Zoekt u een receptentip uit de categorie Varkensgehakt? Dan bent u hier aan het juiste adres! Hier vindt u 3 geweldige recepten waaruit u zeker kunt kiezen. Reserveer voor de bereiding in de categorie Varkensgehakt 40 - 60 minuten. De exacte tijd vindt u bij elk recept afzonderlijk. Bovendien leert u hoeveel porties u kunt maken van de aangegeven hoeveelheid ingrediënten. Als u niet kunt kiezen uit de vele recepten, kijk dan zeker naar deze favoriete en zeer populaire recepten - Gehakte biefstuk met kaas, Tantanmen (Japanse noedelsoep), Varkensgehakt met pasta.

Gehakte biefstuk met kaas

Een smakelijke en kaasachtige gehakte biefstuk die elke vleesliefhebber zal waarderen. Dit recept is eenvoudig.

Tantanmen (Japanse noedelsoep)

Deze pittige, romige en uiterst smakelijke Japanse noedelsoep is een van mijn absolute lievelingsgerechten, vooral op koude dagen. Het recept vindt zijn oorsprong in de Sichuan-keuken in China, maar is vooral populair en bekend in Japan. Tantanemen bestaat uit noedels, gehakt, Aziatische kruiden en wordt gekookt in kippenbouillon. Het wordt geserveerd met een gekookt kippenei.

Varkensgehakt met pasta

Recept voor een snelle lunch in de vorm van varkensgehakt met pasta.
ADVERTENTIE