:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/WIVhB_xvsM3IIq1PNONW/e47e537b70c6247b13f54bcad9a47e.jpeg)
Zoute donuts
Donuts in een zoute versie
Ingrediënten
- 100 g Feta kaas
- 2 Eieren
- 100 ml Olijfolie priordei slovaka
- 200 ml witte yoghurt
- 200 g gewoon meel
- 1 verpakking Bakpoeder
- zout Indien nodig
Laatste folders
Procedure
We mix de eieren met feta kaas.
Voeg vervolgens de olie en witte yoghurt toe en roer.
Vervolgens voegen we bloem en bakpoeder toe en zout naar behoefte. We mengen het deeg grondig.
We leggen vaak lagen in de vormen (die we insmeren met olie), voor muffins of andere dingen, en plaatsen het in de voorverwarmde oven.
Bak op 170 voor 20 minuten of tot goudbruin zoals nodig.
Voor het serveren kunnen we het bestrooien met parmezaanse kaas, je kunt ook olijven toevoegen aan het deeg.
Eet smakelijk!
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Zoute donuts
Donuts in een zoute versie
We mix de eieren met feta kaas.
Voeg vervolgens de olie en witte yoghurt toe en roer.
Vervolgens voegen we bloem en bakpoeder toe en zout naar behoefte. We mengen het deeg grondig.
We leggen vaak lagen in de vormen (die we insmeren met olie), voor muffins of andere dingen, en plaatsen het in de voorverwarmde oven.
Bak op 170 voor 20 minuten of tot goudbruin zoals nodig.
Voor het serveren kunnen we het bestrooien met parmezaanse kaas, je kunt ook olijven toevoegen aan het deeg.
Eet smakelijk!
Hoe heb je dit recept gemaakt?