ADVERTENTIE

Bron :: bhofack2 from Getty Images

Zoete en pittige pompoenpitten

Geroosterde pompoenpitten die je bijvoorbeeld zo kunt eten of in yoghurt.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 1 Kop Pompoenzaden Toegevoegd aan
  • 2 Lepels Honing Toegevoegd aan
  • korrel zout Toegevoegd aan
  • 1 Lepel Vanille-extract Toegevoegd aan
  • 12 lepels Kaneel Toegevoegd aan
  • Een snufje nootmuskaat Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

40 min.
1. Stap

Verwarm de oven voor op 180°C. Meng ondertussen in een kom de pompoenpitten, honing, zout, vanille-extract, kaneel en nootmuskaat tot alle pitten goed bedekt zijn.

2. Stap

Spreid de zaden gelijkmatig uit over een met bakpapier beklede bakplaat. Bak ongeveer 20 minuten, tot de zaden een mooie gouden kleur hebben. Maar let goed op dat ze niet verbranden.

3. Stap

Laat ze aan het einde afkoelen. Je kunt ze zo eten als tussendoortje, maar je kunt ze ook over yoghurt of pap strooien.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten

Vleesgerechten

438 recepten

Pasta

117 recepten