:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/-zFHcyPIAhpk_M1sXFC9/ac0ef8e253236b3fde47127cfd863c.jpeg)
Bron :: bhofack2 from Getty Images
Zoete en pittige pompoenpitten
Geroosterde pompoenpitten die je bijvoorbeeld zo kunt eten of in yoghurt.
Ingrediënten
- 1 Kop Pompoenzaden
- 2 Lepels Honing
- korrel zout
- 1 Lepel Vanille-extract
- 1⁄2 lepels Kaneel
- Een snufje nootmuskaat
Laatste folders
Procedure
Verwarm de oven voor op 180°C. Meng ondertussen in een kom de pompoenpitten, honing, zout, vanille-extract, kaneel en nootmuskaat tot alle pitten goed bedekt zijn.
Spreid de zaden gelijkmatig uit over een met bakpapier beklede bakplaat. Bak ongeveer 20 minuten, tot de zaden een mooie gouden kleur hebben. Maar let goed op dat ze niet verbranden.
Laat ze aan het einde afkoelen. Je kunt ze zo eten als tussendoortje, maar je kunt ze ook over yoghurt of pap strooien.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Zoete en pittige pompoenpitten
Geroosterde pompoenpitten die je bijvoorbeeld zo kunt eten of in yoghurt.
Verwarm de oven voor op 180°C. Meng ondertussen in een kom de pompoenpitten, honing, zout, vanille-extract, kaneel en nootmuskaat tot alle pitten goed bedekt zijn.
Spreid de zaden gelijkmatig uit over een met bakpapier beklede bakplaat. Bak ongeveer 20 minuten, tot de zaden een mooie gouden kleur hebben. Maar let goed op dat ze niet verbranden.
Laat ze aan het einde afkoelen. Je kunt ze zo eten als tussendoortje, maar je kunt ze ook over yoghurt of pap strooien.
Hoe heb je dit recept gemaakt?