ADVERTENTIE

Bron :: bhofack2 from Getty Images

Zoete en pittige pompoenpitten

Geroosterde pompoenpitten die je bijvoorbeeld zo kunt eten of in yoghurt.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 1 Kop Pompoenzaden Toegevoegd aan
  • 2 Lepels Honing Toegevoegd aan
  • korrel zout Toegevoegd aan
  • 1 Lepel Vanille-extract Toegevoegd aan
  • 12 lepels Kaneel Toegevoegd aan
  • Een snufje nootmuskaat Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

40 min.
1. Stap

Verwarm de oven voor op 180°C. Meng ondertussen in een kom de pompoenpitten, honing, zout, vanille-extract, kaneel en nootmuskaat tot alle pitten goed bedekt zijn.

2. Stap

Spreid de zaden gelijkmatig uit over een met bakpapier beklede bakplaat. Bak ongeveer 20 minuten, tot de zaden een mooie gouden kleur hebben. Maar let goed op dat ze niet verbranden.

3. Stap

Laat ze aan het einde afkoelen. Je kunt ze zo eten als tussendoortje, maar je kunt ze ook over yoghurt of pap strooien.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Ontbijt

193 recepten

Laat ontbijt

167 recepten

Middagmaal

831 recepten

Diner

765 recepten

Dessert

587 recepten

Gebak

202 recepten

Taarten

123 recepten

Vleesgerechten

404 recepten

Pasta

111 recepten