:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/2Rwq3x8lVSbrDJ0drn9J/b8d341ed39cfbbeade9557148857c8.jpeg)
Bron :: bhofack2 from Getty Images
Zoete aardappelfrietjes
Klassieke frietjes met een interessante twist. Zoete aardappelen geven de frietjes een ongewone, zoete smaak en bakken in de oven in plaats van frituren maakt dit een gezondere versie van de populaire snack. Ideaal voor hoofdgerechten of als een standalone snack met een smakelijke dip.
Ingrediënten
- 4 Stuk Aardappelen (middelgroot)
- 2 lepels olijfolie
- 1 knijpen Gereedschap
- 1 knijpen Peper
Laatste folders
Procedure
We verwarmen de oven voor op 200 graden Celsius. We schillen de zoete aardappelen en snijden ze in repen van ongeveer 1 cm dik.
We zetten het op een bakplaat, besprenkelen het met olijfolie, bestrooien het met zout en peper. We bakken het ongeveer 30-35 minuten, tot het knapperig en licht goudbruin is. We serveren warm.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Zoete aardappelfrietjes
Klassieke frietjes met een interessante twist. Zoete aardappelen geven de frietjes een ongewone, zoete smaak en bakken in de oven in plaats van frituren maakt dit een gezondere versie van de populaire snack. Ideaal voor hoofdgerechten of als een standalone snack met een smakelijke dip.
We verwarmen de oven voor op 200 graden Celsius. We schillen de zoete aardappelen en snijden ze in repen van ongeveer 1 cm dik.
We zetten het op een bakplaat, besprenkelen het met olijfolie, bestrooien het met zout en peper. We bakken het ongeveer 30-35 minuten, tot het knapperig en licht goudbruin is. We serveren warm.
Hoe heb je dit recept gemaakt?