:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/nl/recipe/uPoSL5Y_MJGm6gNp7uTL/968ba2a87bd7468383ef9ce7e93fa0.jpeg)
Bron :: Langan from Canva
Zelfgemaakte tomatenpuree
Een uitzonderlijk smakelijke en gezonde huisgemaakte tomatenpuree die geschikt is voor verschillende gerechten.
Ingrediënten
- 5 kg Tomaten
- 100 g zout
- 50 ml olie
Laatste folders
Procedure
We wassen de tomaten en snijden ze in stukjes.
Kook de tomaten in de pot totdat ze sap beginnen af te geven.
We voegen zout en olie toe en koken tot de massa is gehalveerd.
We zeven de soep door een fijne zeef en drukken op de tomatenresten om zoveel mogelijk sap te krijgen.
We brengen de jam opnieuw aan de kook en gieten de nog hete jam in glazen potten, die we vastdraaien en ondersteboven draaien.
We laten de glazen afkoelen.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Zelfgemaakte tomatenpuree
Een uitzonderlijk smakelijke en gezonde huisgemaakte tomatenpuree die geschikt is voor verschillende gerechten.
We wassen de tomaten en snijden ze in stukjes.
Kook de tomaten in de pot totdat ze sap beginnen af te geven.
We voegen zout en olie toe en koken tot de massa is gehalveerd.
We zeven de soep door een fijne zeef en drukken op de tomatenresten om zoveel mogelijk sap te krijgen.
We brengen de jam opnieuw aan de kook en gieten de nog hete jam in glazen potten, die we vastdraaien en ondersteboven draaien.
We laten de glazen afkoelen.
Hoe heb je dit recept gemaakt?