ADVERTENTIE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/nl/recipe/Urozvx67-cZUgx97X_3k/f9ae1762779bac2791684cb73ceb6e.jpeg)
Bron :: ajafoto from Getty Images
Tomatensaus met varkensvlees
Lekkere tomatensaus met stukjes varkensvlees.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
- 500 g varkensvlees
- 1 l tomatenpuree
- 1 stukjes De Ui
- 2 stukjes knoflook
- 2 Artikel olijfolie
- 1 Artikel Gedroogde kruiden
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
60 min.
1. Stap
Snijd het vlees in stukjes en zout het.
2. Stap
Snijd de ui en knoflook fijn en bak ze in olie.
3. Stap
Voeg het vlees toe aan de ui en bak het tot het bruin is.
4. Stap
Voeg de bouillon en kruiden toe, zout en peper naar smaak.
ADVERTENTIE
5. Stap
Kook de tomatensaus minstens 20 minuten op middelhoog vuur.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE
Nieuwste recepten
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE
Reels
NieuwFavoriete recepten
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE
Top categorieën
Tomatensaus met varkensvlees
Lekkere tomatensaus met stukjes varkensvlees.
60
Notulen4
Aantal portiesProcedure
1. Stap
Snijd het vlees in stukjes en zout het.
2. Stap
Snijd de ui en knoflook fijn en bak ze in olie.
3. Stap
Voeg het vlees toe aan de ui en bak het tot het bruin is.
4. Stap
Voeg de bouillon en kruiden toe, zout en peper naar smaak.
5. Stap
Kook de tomatensaus minstens 20 minuten op middelhoog vuur.
Ingrediënten
500 g
varkensvlees
1 l
tomatenpuree
1 stukjes
De Ui
2 stukjes
knoflook
2 Artikel
olijfolie
1 Artikel
Gedroogde kruiden
Hoe heb je dit recept gemaakt?