ADVERTENTIE

Bron :: ajafoto from Getty Images

Tomatensaus met varkensvlees

Lekkere tomatensaus met stukjes varkensvlees.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 500 g varkensvlees Toegevoegd aan
  • 1 l tomatenpuree Toegevoegd aan
  • 1 stukjes De Ui Toegevoegd aan
  • 2 stukjes knoflook Toegevoegd aan
  • 2 Artikel olijfolie Toegevoegd aan
  • 1 Artikel Gedroogde kruiden Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

Snijd het vlees in stukjes en zout het.

2. Stap

Snijd de ui en knoflook fijn en bak ze in olie.

3. Stap

Voeg het vlees toe aan de ui en bak het tot het bruin is.

4. Stap

Voeg de bouillon en kruiden toe, zout en peper naar smaak.

ADVERTENTIE
5. Stap

Kook de tomatensaus minstens 20 minuten op middelhoog vuur.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Tomatensaus met varkensvlees

Lekkere tomatensaus met stukjes varkensvlees.

60
Notulen
4
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Snijd het vlees in stukjes en zout het.

2. Stap

Snijd de ui en knoflook fijn en bak ze in olie.

3. Stap

Voeg het vlees toe aan de ui en bak het tot het bruin is.

4. Stap

Voeg de bouillon en kruiden toe, zout en peper naar smaak.

5. Stap

Kook de tomatensaus minstens 20 minuten op middelhoog vuur.

Ingrediënten
500 g
varkensvlees
1 l
tomatenpuree
1 stukjes
De Ui
2 stukjes
knoflook
2 Artikel
olijfolie
1 Artikel
Gedroogde kruiden