:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/E-I-1qYgF08QZVy_Ch0c/2d6359c840ab2bb965fa2666c146f5.jpeg)
Bron :: Nataliia Sirobaba from Getty Images
Zelfgemaakte likeur van zwarte vlierbessen
Een geweldig recept voor zelfgemaakte likeur die je zeker zult waarderen.
Ingrediënten
- 500 g Vruchten van zwarte vlier
- 1 l wodka
- 400 g suiker
- 2 Sinaasappels
Laatste folders
Procedure
We verzamelen de vruchten van de zwarte vlier en maken ze grondig schoon.
We wassen de sinaasappels goed, snijden ze in dunne plakjes en voegen ze toe aan de vlierbessen.
We gieten de mix met wodka en laten het op een donkere en koele plaats trekken voor een periode van 2 weken.
Na 2 weken zeven we het mengsel en meten we de gegoten wodka.
Voeg voor elke 0,5 liter wodka 400 g suiker toe en kook tot de suiker volledig is opgelost. Laat het afkoelen.
We gieten de afgewerkte likeur in flessen. De likeur is direct klaar voor consumptie, maar de smaak verbetert na verloop van tijd.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Zelfgemaakte likeur van zwarte vlierbessen
Een geweldig recept voor zelfgemaakte likeur die je zeker zult waarderen.
We verzamelen de vruchten van de zwarte vlier en maken ze grondig schoon.
We wassen de sinaasappels goed, snijden ze in dunne plakjes en voegen ze toe aan de vlierbessen.
We gieten de mix met wodka en laten het op een donkere en koele plaats trekken voor een periode van 2 weken.
Na 2 weken zeven we het mengsel en meten we de gegoten wodka.
Voeg voor elke 0,5 liter wodka 400 g suiker toe en kook tot de suiker volledig is opgelost. Laat het afkoelen.
We gieten de afgewerkte likeur in flessen. De likeur is direct klaar voor consumptie, maar de smaak verbetert na verloop van tijd.
Hoe heb je dit recept gemaakt?