ADVERTENTIE

Bron :: Fudio from Getty Images

Zelfgemaakte Baguettes

Recept voor zelfgemaakte baguettes in traditionele Franse stijl. Deze baguettes zijn heerlijk knapperig aan de buitenkant en zacht aan de binnenkant. Ze zijn ideaal voor ontbijt of lunch.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
6
  • 500 g gewoon meel Toegevoegd aan
  • 10 g Zout Toegevoegd aan
  • 20 g suiker Toegevoegd aan
  • 7 g Droge gist Toegevoegd aan
  • 350 ml water Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

180 min.
1. Stap

Meng in een kom de bloem, zout, suiker en droge gist.

2. Stap

Voeg langzaam water toe en meng.

3. Stap

Kneed het deeg vaak op het bord en laat het 2 uur rijzen, bedekt.

4. Stap

Verdeel het deeg na het rijzen en rol er stokbroden van, die we overbrengen naar een ingevette bakplaat.

ADVERTENTIE
5. Stap

Laat de baguettes nog 30 minuten rijzen en plaats ze dan in een voorverwarmde oven op 220°C.

6. Stap

We bakken baguettes 25 minuten.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Zelfgemaakte Baguettes

Recept voor zelfgemaakte baguettes in traditionele Franse stijl. Deze baguettes zijn heerlijk knapperig aan de buitenkant en zacht aan de binnenkant. Ze zijn ideaal voor ontbijt of lunch.

180
Notulen
6
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Meng in een kom de bloem, zout, suiker en droge gist.

2. Stap

Voeg langzaam water toe en meng.

3. Stap

Kneed het deeg vaak op het bord en laat het 2 uur rijzen, bedekt.

4. Stap

Verdeel het deeg na het rijzen en rol er stokbroden van, die we overbrengen naar een ingevette bakplaat.

5. Stap

Laat de baguettes nog 30 minuten rijzen en plaats ze dan in een voorverwarmde oven op 220°C.

6. Stap

We bakken baguettes 25 minuten.

Ingrediënten
500 g
gewoon meel
10 g
Zout
20 g
suiker
7 g
Droge gist
350 ml
water