:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/bY7obESjL3qaoW-fWU2m/81e1f4f5df364f1d09d0201de998b6.jpeg)
Bron :: Fudio from Getty Images
Zelfgemaakte Baguettes
Recept voor zelfgemaakte baguettes in traditionele Franse stijl. Deze baguettes zijn heerlijk knapperig aan de buitenkant en zacht aan de binnenkant. Ze zijn ideaal voor ontbijt of lunch.
Ingrediënten
- 500 g gewoon meel
- 10 g Zout
- 20 g suiker
- 7 g Droge gist
- 350 ml water
Laatste folders
Procedure
Meng in een kom de bloem, zout, suiker en droge gist.
Voeg langzaam water toe en meng.
Kneed het deeg vaak op het bord en laat het 2 uur rijzen, bedekt.
Verdeel het deeg na het rijzen en rol er stokbroden van, die we overbrengen naar een ingevette bakplaat.
Laat de baguettes nog 30 minuten rijzen en plaats ze dan in een voorverwarmde oven op 220°C.
We bakken baguettes 25 minuten.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Zelfgemaakte Baguettes
Recept voor zelfgemaakte baguettes in traditionele Franse stijl. Deze baguettes zijn heerlijk knapperig aan de buitenkant en zacht aan de binnenkant. Ze zijn ideaal voor ontbijt of lunch.
Meng in een kom de bloem, zout, suiker en droge gist.
Voeg langzaam water toe en meng.
Kneed het deeg vaak op het bord en laat het 2 uur rijzen, bedekt.
Verdeel het deeg na het rijzen en rol er stokbroden van, die we overbrengen naar een ingevette bakplaat.
Laat de baguettes nog 30 minuten rijzen en plaats ze dan in een voorverwarmde oven op 220°C.
We bakken baguettes 25 minuten.
Hoe heb je dit recept gemaakt?