:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/rhtvRpMCoxckUFRlKCak/e7e79c9ec128be030c99ad37f8c999.jpeg)
Bron :: mjunited from Getty Images
Wafels zonder melk
Een eenvoudig en smakelijk recept voor wafels zonder melk, ideaal voor mensen op een melkvrij dieet. Ondanks het gebrek aan melk zijn de wafels toch knapperig en heerlijk.
Ingrediënten
- 2 Kop Meel
- 11⁄2 Kop Bruisend water
- 3 Stuk Eieren
- 4 lepels Suiker
- 1⁄2 Kop Olie
- 1 knijpen Tekst
Laatste folders
Procedure
Mix in een grotere kom de eieren met de suiker tot een luchtige massa.
Voeg bloem, zout en olie toe, giet dan langzaam het bruiswater erbij, terwijl je constant roert. Mix tot het deeg glad en zonder klontjes is.
Verwarm het wafelijzer en vet het in met olie met behulp van een borstel. Giet porties deeg uit en bak elke wafel ongeveer 3-4 minuten, totdat deze goudbruin is.
Serveer klaargemaakte wafels met je favoriete extra's.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Wafels zonder melk
Een eenvoudig en smakelijk recept voor wafels zonder melk, ideaal voor mensen op een melkvrij dieet. Ondanks het gebrek aan melk zijn de wafels toch knapperig en heerlijk.
Mix in een grotere kom de eieren met de suiker tot een luchtige massa.
Voeg bloem, zout en olie toe, giet dan langzaam het bruiswater erbij, terwijl je constant roert. Mix tot het deeg glad en zonder klontjes is.
Verwarm het wafelijzer en vet het in met olie met behulp van een borstel. Giet porties deeg uit en bak elke wafel ongeveer 3-4 minuten, totdat deze goudbruin is.
Serveer klaargemaakte wafels met je favoriete extra's.
Hoe heb je dit recept gemaakt?