ADVERTENTIE

Bron :: dream79 from Canva

Volgraan roggebrood uit de thuisbakkerij

Recept voor volkoren roggebrood uit een thuisbakkerij, ideaal voor het ontbijt.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
1
  • 500 g Volkoren roggemeel Toegevoegd aan
  • 10 g gedroogde gist Toegevoegd aan
  • 10 g kristalsuiker Toegevoegd aan
  • 10 g Zeezout Toegevoegd aan
  • 320 ml water Toegevoegd aan
  • Zout Toegevoegd aan
  • Zonnebloempitten Toegevoegd aan
  • Lijnzaad Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

210 min.
1. Stap

Verwarm de oven voor op 230 °C.

2. Stap

Doe alle ingrediënten voor het deeg in de aangegeven volgorde in de bak van de broodbakmachine en start het programma voor volkorenbrood.

3. Stap

Na het verwijderen van het brood uit de bakkerij laten we het afkoelen op een rooster.

4. Stap

Brood is het beste om te consumeren op de dag van bakken, maar het kan worden bewaard in een luchtdichte container voor meerdere dagen.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten

Vleesgerechten

438 recepten

Pasta

117 recepten