ADVERTENTIE

Bron :: margouillatphotos from Getty Images

Vis Spread

Uitstekende vis spread die goed is op brood.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 1 konzerva Tonijn in olie Toegevoegd aan
  • 2 stukjes ei Toegevoegd aan
  • 1 stukjes De Ui Toegevoegd aan
  • 2 teentjes knoflook Toegevoegd aan
  • 2 el mayonaise Toegevoegd aan
  • 12 stukjes citroen Toegevoegd aan
  • 1 el dille Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

15 min.
1. Stap

Kook de eieren hard en laat ze afkoelen.

2. Stap

Schil en hak de ui en knoflook fijn. Bak de ui in een pan met een beetje olie tot het glazig is. Voeg de knoflook toe en bak nog even.

3. Stap

Laat de tonijn uit blik goed uitlekken en prak met een vork tot kleinere stukjes.

4. Stap

Meng in een kom de tonijn, geroosterde ui met knoflook, fijngehakte dille en mayonaise. Breng op smaak met zout en specerijen naar smaak.

ADVERTENTIE
5. Stap

We pellen de eieren en raspen ze op een rasp. We voegen toe aan het vismengsel en mengen.

6. Stap

Voeg ten slotte het sap van een halve citroen toe en roer alles opnieuw. Serveer gekoeld.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Vis Spread

Uitstekende vis spread die goed is op brood.

15
Notulen
4
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Kook de eieren hard en laat ze afkoelen.

2. Stap

Schil en hak de ui en knoflook fijn. Bak de ui in een pan met een beetje olie tot het glazig is. Voeg de knoflook toe en bak nog even.

3. Stap

Laat de tonijn uit blik goed uitlekken en prak met een vork tot kleinere stukjes.

4. Stap

Meng in een kom de tonijn, geroosterde ui met knoflook, fijngehakte dille en mayonaise. Breng op smaak met zout en specerijen naar smaak.

5. Stap

We pellen de eieren en raspen ze op een rasp. We voegen toe aan het vismengsel en mengen.

6. Stap

Voeg ten slotte het sap van een halve citroen toe en roer alles opnieuw. Serveer gekoeld.

Ingrediënten
1 konzerva
Tonijn in olie
2 stukjes
ei
1 stukjes
De Ui
2
teentjes knoflook
2 el
mayonaise
12 stukjes
citroen
1 el
dille