:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/dhQYvBMSsYFHnYjXaDJB/21878db1044fbcf1c46ec6285dc2f2.png)
Bron :: margouillatphotos from Getty Images
Vis Spread
Uitstekende vis spread die goed is op brood.
Ingrediënten
- 1 konzerva Tonijn in olie
- 2 stukjes ei
- 1 stukjes De Ui
- 2 teentjes knoflook
- 2 el mayonaise
- 1⁄2 stukjes citroen
- 1 el dille
Laatste folders
Procedure
Kook de eieren hard en laat ze afkoelen.
Schil en hak de ui en knoflook fijn. Bak de ui in een pan met een beetje olie tot het glazig is. Voeg de knoflook toe en bak nog even.
Laat de tonijn uit blik goed uitlekken en prak met een vork tot kleinere stukjes.
Meng in een kom de tonijn, geroosterde ui met knoflook, fijngehakte dille en mayonaise. Breng op smaak met zout en specerijen naar smaak.
We pellen de eieren en raspen ze op een rasp. We voegen toe aan het vismengsel en mengen.
Voeg ten slotte het sap van een halve citroen toe en roer alles opnieuw. Serveer gekoeld.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Vis Spread
Uitstekende vis spread die goed is op brood.
Kook de eieren hard en laat ze afkoelen.
Schil en hak de ui en knoflook fijn. Bak de ui in een pan met een beetje olie tot het glazig is. Voeg de knoflook toe en bak nog even.
Laat de tonijn uit blik goed uitlekken en prak met een vork tot kleinere stukjes.
Meng in een kom de tonijn, geroosterde ui met knoflook, fijngehakte dille en mayonaise. Breng op smaak met zout en specerijen naar smaak.
We pellen de eieren en raspen ze op een rasp. We voegen toe aan het vismengsel en mengen.
Voeg ten slotte het sap van een halve citroen toe en roer alles opnieuw. Serveer gekoeld.
Hoe heb je dit recept gemaakt?