ADVERTENTIE

Bron :: Pixabay : congerdesign

Verfijnde Rodekool uit een Pot

Dit eenvoudige recept helpt u om de smaakervaring van rodekool uit een pot te verbeteren. Met slechts een paar extra ingrediënten wordt de rodekool een fijn bijgerecht, dat perfect past bij geroosterd vlees of vis.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 1 Glas Rode kool Toegevoegd aan
  • 1 kleine Ui Toegevoegd aan
  • 1 lepel suiker Toegevoegd aan
  • 100 ml rode wijn Toegevoegd aan
  • 2 lepel Balsamicoazijn Toegevoegd aan
  • 1 Knijpen zout Toegevoegd aan
  • 1 Knijpen Peper Toegevoegd aan
  • 1 TL boter Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

15 min.
1. Stap

Snijd de ui fijn en fruit deze glazig in een pan met de boter.

2. Stap

Voeg de suiker toe en laat het karamelliseren.

3. Stap

Voeg de rode kool uit de pot toe en blus af met de rode wijn en de balsamicoazijn.

4. Stap

Laat het geheel ongeveer 5 minuten sudderen op middelhoog vuur.

5. Stap

Op smaak brengen met zout en peper en serveren.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten

Vleesgerechten

438 recepten

Pasta

117 recepten