ADVERTENTIE
Bron :: Pixabay : congerdesign
Verfijnde Rodekool uit een Pot
Dit eenvoudige recept helpt u om de smaakervaring van rodekool uit een pot te verbeteren. Met slechts een paar extra ingrediënten wordt de rodekool een fijn bijgerecht, dat perfect past bij geroosterd vlees of vis.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
- 1 Glas Rode kool
- 1 kleine Ui
- 1 lepel suiker
- 100 ml rode wijn
- 2 lepel Balsamicoazijn
- 1 Knijpen zout
- 1 Knijpen Peper
- 1 TL boter
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
15 min.
1. Stap
Snijd de ui fijn en fruit deze glazig in een pan met de boter.
2. Stap
Voeg de suiker toe en laat het karamelliseren.
3. Stap
Voeg de rode kool uit de pot toe en blus af met de rode wijn en de balsamicoazijn.
4. Stap
Laat het geheel ongeveer 5 minuten sudderen op middelhoog vuur.
5. Stap
Op smaak brengen met zout en peper en serveren.