Veganistische Wafel
Een eenvoudige en smakelijke veganistische wafel die je kunt serveren met vers fruit, ahornsiroop of je favoriete toppings. Perfect voor ontbijt of dessert op een ontspannen weekend.
Ingrediënten
- 2 Kop volkorenmeel
- 2 eetlepel suiker
- 1 lepel Bakpoeder
- 1⁄2 lepel Zout
- 11⁄2 Kop plantaardige melk
- 1 eetlepel azijn
- 1 eetlepel Vanille extract
- 3 eetlepel Gesmolten kokosolie
Laatste folders
Procedure
We mengen de droge ingrediënten in een grote kom.
In een andere schaal mengen we de natte ingrediënten, dan voegen we ze toe aan de droge ingrediënten.
We mengen het goed zodat er geen klontjes in het deeg achterblijven.
We verwarmen het wafelijzer voor en bestrijken het daarna met een beetje olie.
We scheppen het voorbereide deeg in het midden van het wafelijzer.
We sluiten het wafelijzer en laten het deeg 3-4 minuten bakken totdat het goudbruin en knapperig is.
Herhaal het proces tot alle pasta op is.
Serveer met vers fruit, ahornsiroop of onze favoriete veganistische toppings.