ADVERTENTIE

Veganistische Wafel

Een eenvoudige en smakelijke veganistische wafel die je kunt serveren met vers fruit, ahornsiroop of je favoriete toppings. Perfect voor ontbijt of dessert op een ontspannen weekend.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 2 Kop volkorenmeel Toegevoegd aan
  • 2 eetlepel suiker Toegevoegd aan
  • 1 lepel Bakpoeder Toegevoegd aan
  • 12 lepel Zout Toegevoegd aan
  • 112 Kop plantaardige melk Toegevoegd aan
  • 1 eetlepel azijn Toegevoegd aan
  • 1 eetlepel Vanille extract Toegevoegd aan
  • 3 eetlepel Gesmolten kokosolie Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

30 min.
1. Stap

We mengen de droge ingrediënten in een grote kom.

2. Stap

In een andere schaal mengen we de natte ingrediënten, dan voegen we ze toe aan de droge ingrediënten.

3. Stap

We mengen het goed zodat er geen klontjes in het deeg achterblijven.

4. Stap

We verwarmen het wafelijzer voor en bestrijken het daarna met een beetje olie.

ADVERTENTIE
5. Stap

We scheppen het voorbereide deeg in het midden van het wafelijzer.

6. Stap

We sluiten het wafelijzer en laten het deeg 3-4 minuten bakken totdat het goudbruin en knapperig is.

7. Stap

Herhaal het proces tot alle pasta op is.

8. Stap

Serveer met vers fruit, ahornsiroop of onze favoriete veganistische toppings.

ADVERTENTIE

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Veganistische Wafel

Een eenvoudige en smakelijke veganistische wafel die je kunt serveren met vers fruit, ahornsiroop of je favoriete toppings. Perfect voor ontbijt of dessert op een ontspannen weekend.

30
Notulen
4
Aantal porties
Procedure
1. Stap

We mengen de droge ingrediënten in een grote kom.

2. Stap

In een andere schaal mengen we de natte ingrediënten, dan voegen we ze toe aan de droge ingrediënten.

3. Stap

We mengen het goed zodat er geen klontjes in het deeg achterblijven.

4. Stap

We verwarmen het wafelijzer voor en bestrijken het daarna met een beetje olie.

5. Stap

We scheppen het voorbereide deeg in het midden van het wafelijzer.

6. Stap

We sluiten het wafelijzer en laten het deeg 3-4 minuten bakken totdat het goudbruin en knapperig is.

7. Stap

Herhaal het proces tot alle pasta op is.

8. Stap

Serveer met vers fruit, ahornsiroop of onze favoriete veganistische toppings.

Ingrediënten
2 Kop
volkorenmeel
2 eetlepel
suiker
1 lepel
Bakpoeder
12 lepel
Zout
112 Kop
plantaardige melk
1 eetlepel
azijn
1 eetlepel
Vanille extract
3 eetlepel
Gesmolten kokosolie