ADVERTENTIE
Bron :: Debbi Smirnoff via Getty Images
Veganistische Jus
Een heerlijke en eenvoudige veganistische versie van de klassieke jus. Perfect met aardappelpuree, gebakken tofu en meer.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
- 1 Stuk Ui
- 2 Tenen knoflook
- 1 Lepel tomatenpuree
- 250 ml groentebouillon
- 50 ml Sojasaus
- 1 Knijpen zout
- 1 Knijpen Peper
- 1 Lepel olijfolie
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
20 min.
1. Stap
1. Schil en snijd de ui en knoflook voor de veganistische braad saus.
2. Stap
2. Verhit de olijfolie in een pan en bak de ui en knoflook erin.
3. Stap
3. Voeg de tomatenpuree toe en bak kort mee.
4. Stap
4. Blus met de groentebouillon en de sojasaus.
5. Stap
5. Proef de veganistische jus met zout en peper en laat het ongeveer 10 minuten sudderen op laag vuur.