ADVERTENTIE

Bron :: Debbi Smirnoff via Getty Images

Veganistische Jus

Een heerlijke en eenvoudige veganistische versie van de klassieke jus. Perfect met aardappelpuree, gebakken tofu en meer.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 1 Stuk Ui Toegevoegd aan
  • 2 Tenen knoflook Toegevoegd aan
  • 1 Lepel tomatenpuree Toegevoegd aan
  • 250 ml groentebouillon Toegevoegd aan
  • 50 ml Sojasaus Toegevoegd aan
  • 1 Knijpen zout Toegevoegd aan
  • 1 Knijpen Peper Toegevoegd aan
  • 1 Lepel olijfolie Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

20 min.
1. Stap

1. Schil en snijd de ui en knoflook voor de veganistische braad saus.

2. Stap

2. Verhit de olijfolie in een pan en bak de ui en knoflook erin.

3. Stap

3. Voeg de tomatenpuree toe en bak kort mee.

4. Stap

4. Blus met de groentebouillon en de sojasaus.

5. Stap

5. Proef de veganistische jus met zout en peper en laat het ongeveer 10 minuten sudderen op laag vuur.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten

Vleesgerechten

438 recepten

Pasta

117 recepten