ADVERTENTIE
Bron :: Sanny11 from Getty Images
Uienpannenkoeken
Deze uienpannenkoeken zijn snel, eenvoudig en echt lekker. Ze zijn de ideale bijgerecht bij de meeste hoofdgerechten, maar kunnen ook op zichzelf worden geserveerd of met een groentesaus of een eenvoudige yoghurtsaus.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
- 2 stukjes grote ui
- 1 stukjes Groot ei
- 100 g gewoon meel
- 1 theelepel Zout
- 1⁄2 theelepel gemalen zwarte peper
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
30 min.
1. Stap
In de eerste fase bereiden we alle benodigde ingrediënten voor.
2. Stap
Pel de ui af en rasp het op een rasp.
3. Stap
We kloppen het ei met zout en peper en voegen dan geraspte ui toe.
4. Stap
Voeg daarna langzaam de bloem toe en meng tot het deeg middelzwaar is.
5. Stap
We vormen pannenkoekjes uit het deeg en bakken ze in een pan met een beetje olie. Bak ze aan beide kanten goudbruin.
6. Stap
Serveer de klaargemaakte uienkoekjes terwijl ze nog warm zijn.