:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/nl/recipe/2mwmjP09acqpzHJOnHee/96f70c1a38f4bb5739b92aabfa749e.jpeg)
Tomatenspread met knoflook
Ingrediënten
- verse tomaten
- 30 g mozzarella
- 1 Lepel Geraspte mozzarella edam
- 1 Lepel Philadelphia Luzerne
- 1 theelepel boter
- 2 teentjes knoflook
- knijpen gemalen zwarte peper
Laatste folders
Procedure
We zetten water aan de kook in een pan. Vervolgens doen we de tomaten in het kokende water en koken we ze tot de schil barst en begint te scheiden van de tomaat.
We select tomatoes, remove the skin and cut them in half. We allow the excess water to drain off and let them cool down.
Vervolgens pureer je dit in de blender en voeg je alle andere ingrediënten toe.
We maken een spread klaar.
Zet het een paar minuten voor het opdienen in de koelkast.
De spread is een beetje wateriger dan klassieke huisgemaakte spreads.
Je kunt naar smaak nog knoflook of groene paprika toevoegen.
Eet smakelijk!
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Tomatenspread met knoflook
We zetten water aan de kook in een pan. Vervolgens doen we de tomaten in het kokende water en koken we ze tot de schil barst en begint te scheiden van de tomaat.
We select tomatoes, remove the skin and cut them in half. We allow the excess water to drain off and let them cool down.
Vervolgens pureer je dit in de blender en voeg je alle andere ingrediënten toe.
We maken een spread klaar.
Zet het een paar minuten voor het opdienen in de koelkast.
De spread is een beetje wateriger dan klassieke huisgemaakte spreads.
Je kunt naar smaak nog knoflook of groene paprika toevoegen.
Eet smakelijk!
Hoe heb je dit recept gemaakt?