:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/nl/recipe/KBQ-hiJBkOBz690kAj1n/2c24917cadb4fcc11798d827ea0d55.jpeg)
Bron :: Langan from Canva
Tomatenpuree
Een snel en gemakkelijk zelfgemaakt tomatenpuree, vol van smaak en aroma. Ideaal voor sauzen, soepen of als basis voor pizza.
Ingrediënten
- 1 kg Tomaten
- 2 stukjes knoflook
- 1 stukjes De Ui
- 1 theelepel zout
Laatste folders
Procedure
Verwarm de oven voor op 200 graden. Was de tomaten en snij ze fijn. Pel de ui en knoflook en snij ze fijn.
Verspreid de tomaten op een bakplaat met bakpapier, bestrooi met gesneden knoflook en ui. Breng op smaak met zout en peper. Bak 20 minuten.
Na het bakken van de tomaten, roeren we en mixen we.
Giet de stroop in een schone glazen fles, koel af en bewaar in de koelkast.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Tomatenpuree
Een snel en gemakkelijk zelfgemaakt tomatenpuree, vol van smaak en aroma. Ideaal voor sauzen, soepen of als basis voor pizza.
Verwarm de oven voor op 200 graden. Was de tomaten en snij ze fijn. Pel de ui en knoflook en snij ze fijn.
Verspreid de tomaten op een bakplaat met bakpapier, bestrooi met gesneden knoflook en ui. Breng op smaak met zout en peper. Bak 20 minuten.
Na het bakken van de tomaten, roeren we en mixen we.
Giet de stroop in een schone glazen fles, koel af en bewaar in de koelkast.
Hoe heb je dit recept gemaakt?