ADVERTENTIE
Bron :: Langan from Canva
Tomatenpuree
Een snel en gemakkelijk zelfgemaakt tomatenpuree, vol van smaak en aroma. Ideaal voor sauzen, soepen of als basis voor pizza.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
- 1 kg Tomaten
- 2 stukjes knoflook
- 1 stukjes De Ui
- 1 theelepel zout
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
30 min.
1. Stap
Verwarm de oven voor op 200 graden. Was de tomaten en snij ze fijn. Pel de ui en knoflook en snij ze fijn.
2. Stap
Verspreid de tomaten op een bakplaat met bakpapier, bestrooi met gesneden knoflook en ui. Breng op smaak met zout en peper. Bak 20 minuten.
3. Stap
Na het bakken van de tomaten, roeren we en mixen we.
4. Stap
Giet de stroop in een schone glazen fles, koel af en bewaar in de koelkast.