ADVERTENTIE

Bron :: Langan from Canva

Tomatenpuree

Een snel en gemakkelijk zelfgemaakt tomatenpuree, vol van smaak en aroma. Ideaal voor sauzen, soepen of als basis voor pizza.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 1 kg Tomaten Toegevoegd aan
  • 2 stukjes knoflook Toegevoegd aan
  • 1 stukjes De Ui Toegevoegd aan
  • 1 theelepel zout Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

30 min.
1. Stap

Verwarm de oven voor op 200 graden. Was de tomaten en snij ze fijn. Pel de ui en knoflook en snij ze fijn.

2. Stap

Verspreid de tomaten op een bakplaat met bakpapier, bestrooi met gesneden knoflook en ui. Breng op smaak met zout en peper. Bak 20 minuten.

3. Stap

Na het bakken van de tomaten, roeren we en mixen we.

4. Stap

Giet de stroop in een schone glazen fles, koel af en bewaar in de koelkast.

ADVERTENTIE

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Tomatenpuree

Een snel en gemakkelijk zelfgemaakt tomatenpuree, vol van smaak en aroma. Ideaal voor sauzen, soepen of als basis voor pizza.

30
Notulen
4
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Verwarm de oven voor op 200 graden. Was de tomaten en snij ze fijn. Pel de ui en knoflook en snij ze fijn.

2. Stap

Verspreid de tomaten op een bakplaat met bakpapier, bestrooi met gesneden knoflook en ui. Breng op smaak met zout en peper. Bak 20 minuten.

3. Stap

Na het bakken van de tomaten, roeren we en mixen we.

4. Stap

Giet de stroop in een schone glazen fles, koel af en bewaar in de koelkast.

Ingrediënten
1 kg
Tomaten
2 stukjes
knoflook
1 stukjes
De Ui
1 theelepel
zout