ADVERTENTIE

Bron :: vicuschka from Getty Images

Tomaten- en paprikaspread

De paprika-tomaten spread zit vol vitamines, vooral vitamine C, die geconcentreerd is in de paprika.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 2 stukjes Paprika Toegevoegd aan
  • 2 stukjes tomaat Toegevoegd aan
  • 1 stukjes De Ui Toegevoegd aan
  • 2 kruidnagel knoflook Toegevoegd aan
  • 1 theelepel zout Toegevoegd aan
  • 1 theelepel Gemalen paprika Toegevoegd aan
  • 1 theelepel Zwarte peper Toegevoegd aan
  • 2 eetlepels olijfolie Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

20 min.
1. Stap

Bereid alle benodigde ingrediënten voor.

2. Stap

Spoel de paprika en tomaten, maak ze schoon en snijd ze in kleine stukjes.

3. Stap

Pel en snijd de ui en knoflook fijn.

4. Stap

Verhit de olijfolie in een koekenpan en voeg ui en knoflook toe. Bak tot goudbruin.

5. Stap

Voeg de gesneden paprika en tomaten toe aan de pan, voeg zout, gemalen paprika en zwarte peper toe. Roer alles door elkaar en stoof 10 minuten.

6. Stap

Laat het mengsel afkoelen, doe het dan in de blender en mix tot een gladde spread.

7. Stap

Serveer de paprika-tomatenspread op geroosterd brood of als bijgerecht bij vlees.

8. Stap

Eet smakelijk!

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Ontbijt

193 recepten

Laat ontbijt

167 recepten

Middagmaal

831 recepten

Diner

765 recepten

Dessert

587 recepten

Gebak

202 recepten

Taarten

123 recepten

Vleesgerechten

404 recepten

Pasta

111 recepten