ADVERTENTIE
Bron :: vicuschka from Getty Images
Tomaten- en paprikaspread
De paprika-tomaten spread zit vol vitamines, vooral vitamine C, die geconcentreerd is in de paprika.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
- 2 stukjes Paprika
- 2 stukjes tomaat
- 1 stukjes De Ui
- 2 kruidnagel knoflook
- 1 theelepel zout
- 1 theelepel Gemalen paprika
- 1 theelepel Zwarte peper
- 2 eetlepels olijfolie
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
20 min.
1. Stap
Bereid alle benodigde ingrediënten voor.
2. Stap
Spoel de paprika en tomaten, maak ze schoon en snijd ze in kleine stukjes.
3. Stap
Pel en snijd de ui en knoflook fijn.
4. Stap
Verhit de olijfolie in een koekenpan en voeg ui en knoflook toe. Bak tot goudbruin.
5. Stap
Voeg de gesneden paprika en tomaten toe aan de pan, voeg zout, gemalen paprika en zwarte peper toe. Roer alles door elkaar en stoof 10 minuten.
6. Stap
Laat het mengsel afkoelen, doe het dan in de blender en mix tot een gladde spread.
7. Stap
Serveer de paprika-tomatenspread op geroosterd brood of als bijgerecht bij vlees.
8. Stap
Eet smakelijk!