:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/nl/recipe/mzRQl4wP-9zlynS2tH3W/6d04423b5e769d43e89f1fa2079618.jpeg)
Bron :: Pixabay: KavindaF
Tarwekroketten
Lekkere en gezonde tarwekroketten, die een ideale keuze zijn voor vegetariërs, maar ook voor degenen die iets anders willen dan de klassieke vleeskroketten.
Ingrediënten
Belangrijkste ingrediënten
- 200 g Gierst
- 1 stukjes De Ui
- 2 stukjes teentjes knoflook
- 1 stukjes Maïs
- 2 stukjes ei
- 150 g paneermeel
- 1 Artikel gemalen zoete paprika
- 1 Artikel Marjolein
Op de pan
- 2 el plantaardige olie
Laatste folders
Procedure
We spoelen de tarwevlokken in warm water en laten ze zwellen.
We schillen ui en knoflook en hakken ze fijn.
We kloppen de eieren en mengen ze met paneermeel, gemalen zoete paprika en marjolein.
Combineer alle ingrediënten, vorm de gehaktballen en bak ze goudbruin aan beide kanten in een koekenpan.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Tarwekroketten
Lekkere en gezonde tarwekroketten, die een ideale keuze zijn voor vegetariërs, maar ook voor degenen die iets anders willen dan de klassieke vleeskroketten.
We spoelen de tarwevlokken in warm water en laten ze zwellen.
We schillen ui en knoflook en hakken ze fijn.
We kloppen de eieren en mengen ze met paneermeel, gemalen zoete paprika en marjolein.
Combineer alle ingrediënten, vorm de gehaktballen en bak ze goudbruin aan beide kanten in een koekenpan.
Hoe heb je dit recept gemaakt?